حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

توجه!
متاسفانه درحال حاضر تلفن های ثابت جهت به روز رسانی سیستم تماس موقتا با اختلال رو برو است، لطفا با شماره تلفن های همراه تماس حاصل فرمایید

eid mubarak moon
آشنایی با بهترین قسمت گوشت برای انواع کباب

آشنایی با بهترین قسمت گوشت برای انواع کباب

کباب ایرانی یکی از خوشمزه‌ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که با گوشت گوسفند پخته می‌شود. گوشت گوسفند نسبت به سایر گوشت‌های قرمز دیگر دارای چربی کمتری است که همین امر باعث لذیذتر شدن گوشتش می‌شود. علاوه براین گوشت این حیوان از طبعی گرم برخوردار است که مزیتش را نسبت به سایرین چند برابر می‌کند. بهترین قسمت گوشت برای انواع کباب عنوان مقاله ای است که هلدینگ استیل پارس برای شما در نظر گرفته است تا مثل یک آشپز حرفه‌ای کباب بپزید.

مناسب‌ترین و بهترین قسمت گوشت برای انواع کباب

بعضی فکر می‌کنند که گوشت گوسفند، گوشت گوسفند است برای هر نوع کبابی می‌شود از آن استفاده کنند. اما به این هم معتقدند که کباب‌های رستوران به دلیل استفاده از دستگاه کباب پز صنعتی مزه‌ی دیگری دارد. بنابراین کباب بیرون راترجیح می‌دهند.

در صورتی که اینطور نیست آشپزهای حرفه ای می‌دانند که هر قسمت از گوشت بدن گوسفند مزه‌ی خاصی دارد. دلیلش هم مشخص است در قسمتی از بدن حیوان به دلیل تجمع چربی، گوشت چرب‌تری دارد. ماهیچه‌های دست و پا به دلیل تحمل وزن و استفاده بیشتر گوسفند نسبت به سایر ماهیچه‌ها، گوشتی نسبتاً بدون چربی دارد.

با بیان این تفاوت‌ها به این قسمت می‌رسیم که با توجه به هر کباب باید از یک قسمت گوشت گوسفند استفاده کرد. کاغذ و قلمتان را آماده کنید تا به بررسی روش پخت کباب‌های مختلف و انتخاب بهترین قسمت گوشت برای انواع کباب ها بپردازیم.

مناسب‌ترین و بهترین قسمت گوشت برای انواع کباب

بهترین قسمت گوشت برای کباب برگ؛ راسته گوسفندی

از لذیذترین کباب‌های ایرانی کباب برگ است. برای تهیه این کباب گوشت راسته گوسفندی را در نظر می‌گیرند. گوشت راسته همان گوشت اطراف ستون فقرات حیوان است که به دلیل چربی کمتر گوشت نرم‌تر و تردتری دارد. چرا که این ماهیچه‌ها نسبت به سایر قسمت‌های بدن دارای تحرک کمتری هستند پس می‌توانند لذتی دوچندان به مزه کباب برگ بدهد.

برای آشنایی با طرز تهیه کباب برگ و نکات پخت آن به روش رستورانی می‌توانید مقاله مربوطه را در سایت استیل پارس مطالعه نمایید.

بهترین قسمت گوشت برای کباب برگ و چنجه؛ گوشت فیله

گوشت فیله در قسمت پشتی و در نزدیکی جگر سفید قرار دارد. گوشت ترد و نرم این قسمت از بدن گوسفند طعمی بی نظیر را به کباب برگ و چنجه می‌دهد. برای تهیه کباب ترش هم می‌توانید از همین بخش گوشت استفاده کنید. اگر نیاز به دستور پخت کباب ترش دارید، می‌توانید از دستور پخت آن در سایت استیل پارس پیروی کنید.

بهترین قسمت گوشت برای کباب برگ و چنجه؛ گوشت فیله

بهترین قسمت گوشت برای شیشلیک؛ گوشت دنده

اگر علاقه زیادی به گوشت چرب و نرم دارید و به دنبال تهیه کبابی لاکچری و لذیذ هستید، گوشت دنده را برای طبخ شیشیلیک گوسفندی انتخاب کنید. در لیست بهترین رستوران های ایران، شما نام رستوران ارم در مشهد را می‌شنوید که به شیشلیک‌های لذیذش معروف است. این رستوران هم برای تهیه شیشلیک از گوشت دنده گوسفند استفاده می‌کند.

بهترین قسمت گوشت برای کباب کوبیده؛ سینه و قلوه‌گاه

برای تهیه کباب کوبیده شما نیاز به گوشت چرخ کرده دارید. گوشتی سفت و محکم که با چرخ کردن له نشود و با ترکیب شدن آن با پیاز بافت خودش را حفظ کند. بهترین پیشنهاد برای پخت این کباب گوشت سینه و قلوه گاه گوسفندی است. برای کباب کوبیده از ترکیب گوشت های دیگر هم استفاده می‌کنند که ما در مقاله ای جداگانه به انتخاب مناسب ترین گوشت برای کباب کوبیده پرداخته ایم و شما می‌توانید آن را مطالعه نمایید.

برای قسمت گوشت برای کباب حسینی؛ گوشت مغز ران

کباب حسینی و کباب سیخ چوبی در صورتی مزه لذیذ خودشان را حفظ می‌کنند که با گوشت لخم و بدون چربی طبخ شوند. مکمل مزه خوش این کباب، سبزیجات معطر است. برای اینکه طعم بی بنظیرش را امتحان کنید بهترین گوشت، گوشت مغز ران و کعب ران است.

بهترین قسمت گوشت برای کباب مخلوط با سبزیجات؛ شانه گوسفند

شانه گوسفند به دلیل وجود استخوان قیمت کم‌تری را نسبت به سایر قسمت‌های بدن حیوان دارد. از آنجاییکه گوشت کمتری هم دارد توصیه می‌کنیم برای درست کردن کباب کوبیده از آن استفاده کنید.

در کنار گوشت گوسفند از گوشت گوساله هم برای کباب غافل نشوید

تا به اینجا بررسی کردیم که بهترین قسمت گوشت برای انواع کباب کدامند. اما فرض را بر این گرفتیم که برای تهیه کباب بخواهید تنها از گوشت گوسفند استفاده کنید. درست است که تا به اینجا از خوشمزگی انواع کباب با گوشت گوسفند گفتیم اما بعضی از کباب‌ها را باید فقط با گوشت گوساله پخت.

گوشت گوساله به دلیل ضخماتی که دارد، برای پخت مدت زمان بیشتری را نسبت به گوشت گوسفند نیازدارد. به همین خاطر بیشتر از چرخکرده این گوشت برای پخت کباب استفاده می‌کنند.

بهترین قسمت گوشت برای کباب مخلوط با سبزیجات؛ شانه گوسفند

تاس کباب با گوشت سردست گوساله

گوشت سر دست گوساله بخاطر حالت سفت و غضروف مانندش بهتر است چرخ شده و برای طبخ کتلت، شامی کباب و تاس کباب استفاده شود.

کباب کوبیده با گوشت راسته گوساله

اگر می‌خواهید کباب کوبیده بپزید، یک بارهم از ترکیب بی نظیر قلوه گاه گوسفندی با گوشت راسته گوساله را امتحان کنید. چالشی که احتمالا برای درست کردن کباب کوبیده در خانه با آن مواجه شوید، ریختن گوشت کباب بر روی کباب پز است و یکی از راه حل های این موضوع، استفاده از دستگاه کباب گیر اتوماتیک می‌باشد. به این صورت نحوه سیخ گرفتن کباب به سادگی انجام پذیرفته و احتمال ریختن گوشت کم می‌شود.

گوشت خورشت با گوشت گوساله

همانطور که گفتیم گوشت گوساله نسبت به گوسفند ضخیم‌تر است. از آنجاییکه برای پخت خورش مدت زمان زیادی را باید در نظر داشته باشید، گوشت گوساله در خورش شکل خود را حفظ کرده و به ظاهر خورش شما زیبایی می‌دهد.

کباب چنجه با گوشت گوساله

راسته گوساله گوشتی چرب، نرم و خوش‌طعمی دارد به همین خاطر برای کباب چنجه پیشنهاد می‌شود. اما اگر دوست دارید کباب چنجه تان چرب‌تر باشد از گوشت دوش یا راسته چرب استفاده کنید.

البته فیله گوساله هم صاف و بدون چربی است و مزه ای فوق العاده به کباب چنجه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: برای آشنایی بیشتر با انواع کباب و ترکیبات آن‌ها می‌توانید روی لینک کلیک کرده و مقاله تهیه شده در سایت ما را مطالعه نمایید.

روش‌های نرم شدن گوشت

روش‌های نرم شدن گوشت

تا به اینجا با گوشت گوسفند و گوساله و انتخاب بهترین قسمت گوشت برای انواع کباب آشنا شدید. اگر از گوشت تازه استفاده می‌کنید نیازی به نرم‌تر شدن آن ندارید. اما اگر دنبال روش‌هایی هستید که گوشت کباب را نرم تر و تردتر کنید در ادامه همراه ما شوید.

استفاده از کیوی برای نرم شدن گوشت کباب

کیوی میوه ای زمستانی و خوشمزه است که علاوه برخوش طعم تر شدن به ترد شدن گوشت هم کمک می‌کند با این روش که:

  • یک عدد کیوی را به قطعات کوچک تقسیم کنید
  • برش‌های کیوی را با قطعات گوشت به خوبی ترکیب کنید
  • حدود 10 دقیقه به گوشت و کیوی اجازه دهید که به خوبی با هم ترکیب شوند. البته این زمان بستگی به میزان سفتی گوشت دارد.
  • بعداز اینکه گوشت را از کیوی جدا کردید، آماده کباب شدن است.

با توجه به خاصیت اسیدی کیوی، درصورتی که مدت زمان زیادی کیوی روی گوشت بماند، باعث حالت پلاستیکی گوشت می‌شود. بنابراین نباید بیشتر از 10 تا 15 دقیقه از ترکیب کیوی و گوشت بگذرد.

استفاده از سس مایونز برای نرم شدن گوشت کباب

از دیگر روش‌های نرم‌تر شدن گوشت، استفاده از سس مایونز است. سس مایونز مقدار زیادی چربی دارد و یکی از بهترین چاشنی‌ها برای طعم دار کردن و نرم‌تر شدن گوشت به شمار می‌رود. برای استفاده از سس مایونز این روش را دنبال کنید:

  • به ازای هر 500 گرم گوشت، 1 قاشق مربا خوری سس مایونز اضافه کنید
  • گوشت‌ها را به خوبی با سس مخلوط کرده و تا نیم ساعت صبرکنید.
  • بعد از گذشت نیم ساعت سس را از روی گوشت بردارید. گوشت برای کباب شدن آماده است.

حواستان باشد زمانی که گوشت را برای کباب کردن آماده می­کنید باید عاری از سس باشد. درغیراین صورت طعم آن خراب شده و به زودی می سوزد.

جمع بندی نهایی

بهترین قسمت گوشت برای انواع کباب، مقاله ای بود که برای شما در نظر گرفته بودیم. از قسمت های مختلف و ویژگی های گوشت گوسفند و گوساله صحبت کردیم و در نهایت هم راهکارهایی برای نرم تر شدن گوشت به شما ارائه کردیم. امیدواریم طعم خوش کباب را در کنار عزیزانتان تجربه کنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
error: Content is protected !!

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

ضمن تبریک عید فطر به اطلاع می رسانیم جهت ارتباط با کارشناسان فروش ما از تاریخ 21 تا 24 فروردین ماه فقط با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

© کليه حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به هلدینگ استیل پارس ميباشد | طراحی سايت توسط شرکت دیجیتال مارکتینگ استیل پارس