حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

توجه!
متاسفانه درحال حاضر تلفن های ثابت جهت به روز رسانی سیستم تماس موقتا با اختلال رو برو است، لطفا با شماره تلفن های همراه تماس حاصل فرمایید

eid mubarak moon
بررسی انواع کباب و مواد تشکیل دهنده آن‌ها

آشنایی با انواع کباب و ترکیبات آن‌ها

اگر بخواهیم یکی از غذاهای محبوب و معروف ایرانی را به شما معرفی نماییم باید به کباب اشاره کنیم. انواع کباب ها غذایی هستند که ایرانیان همیشه به آن‌ها علاقه خاصی داشته و همیشه در لیست علاقه‌مندی‌های خود قرار می‌دهند.

این موضوع طبیعتا به خاطر طعم فوق العاده این غذاست چرا که حتی توریست‌هایی که به ایران می‌آیند با یک بار امتحان کردن آن، علاقه زیادی نشان داده و دوست دارند تمامی انواع کباب را امتحان کنند.

شاید زمانی که نام کباب می‌آید شما به کباب کوبیده فکر کنید ولی این اصلا درست نبوده و باید این را بدانید که انواع خیلی زیادی از این غذای دوست داشتنی وجود دارد که در این مطلب تصمیم داریم تا آن‌ها را به شما معرفی کرده و در رابطه با مواد تشکیل دهنده هر کباب توضیحاتی را ارائه نماییم.

معرفی انواع کباب

معرفی انواع کباب و مواد تشکیل دهنده هر کدام

همانطور که گفتیم کباب‌ها دارای انواع زیادی هستند و این می‌تواند به دلیل جغرافیای خاص ایران باشد که در آن هر سلیقه‌ای پیدا خواهد شد.

باید این را بگوییم که پخت کباب‌ها مخصوصا کباب‌هایی که با گوشت قرمز تهیه می‌شوند، اصلا کار راحتی نیست و به همین دلیل در پخت بیشتر این کباب‌ها برای اینکه به بهترین حالت ممکن پخته شوند، از دستگاه کباب پز صنعتی استفاده می‌شود چرا که با استفاده از این دستگاه حرفه‌ای می‌توان آن‌ها را به صورت یک دست و یک نواخت پخت و هیچ سوختگی یا خامی را در این غذا احساس نکرد.

در ادامه شما را با انواع کباب آشنا خواهیم کرد:

آشنایی با کباب کوبیده و مواد تشکیل دهنده آن

این کبابی است که همه ما با آن آشنایی داریم و همانطور که گفتیم زمانی که نام کباب به گوشمان می‌خورد به عنوان اولین گزینه به کباب کوبیده فکر می‌کنیم. تاریخچه کباب کوبیده در ایران به زمان‌های قدیم و پادشاهان قاجاری برمی‌گردد و از آن زمان بین مردم ایران بسیار پرطرفدار بوده است و امروزه هم کباب کوبیده یکی از خوشمزه‌ترین انواع کباب است و با هر ذائقه‌ای جور خواهد بود.

گوشتی که در کباب کوبیده استفاده می‌شود، گوشت قلوه گاه گوسفند یا راسته گوساله بوده که دو مورد از لذیذترین و لطیف‌ترین قسمت‌های گوشت قرمز می‌باشند. البته این را باید بگوییم که در کباب کوبیده بیشتر از گوشت گوسفندی به دلیل طعم فوق العاده آن استفاده می‌شود.

ظاهر خوب کباب کوبیده و نریختن آن بر روی آتش در هنگام پخت به نوع سیخ گرفتن کباب بستگی دارد، به همین جهت هم خرید دستگاه کباب گیر اتوماتیک برای رستوران‌ها از جمله ضروریات است تا یک کباب خوش ظاهر و خوش طعم را به مشتری عرضه کنند.

مواد تشکیل دهنده کباب کوبیده به شرح زیر است:

  • گوشت چرخ کرده
  • نمک
  • فلفل
  • زعفران

آشنایی با کباب چنجه و مواد تشکیل دهنده آن

یکی دیگر از انواع کباب، چنجه است. کباب چنجه نیز معروفیت بسیار زیادی داشته و طعم فوق العاده آن را هیچ کسی که حتی یک بار چنجه را امتحان کرده باشد، فراموش نخواهد کرد. اگر دوست دارید می‌توانید این کباب را در منزل نیز آماده نمایید و هیچ مشکلی برای این کار نخواهید داشت فقط باید به خوبی مواد اولیه را با یکدیگر مخلوط کنید تا در هنگام پخت نسوزد یا از سیخ جدا نشود.

آشنایی با انواع کباب

مواد تشکیل دهنده کباب چنجه به شرح زیر است:

  • گوشت سردست گوسفند به صورت خورد شده (به اندازه حدود 2 سانتی متر)
  • پیاز رنده شده
  • نمک
  • فلفل
  • آبلیمو
  • روغن زیتون

آشنایی با کباب برگ و مواد تشکیل دهنده آن

کباب برگ یکی از انواع کباب است که نمی‌توانید محبوبیت بیش از اندازه آن را در میان ایرانیان انکار نمایید. این یکی از کباب‌هایی است که با طعم فوق العاده خود می‌تواند باعث شود شما دیگر دوست نداشته باشید هیچ کبابی را امتحان کنید و فقط برای سفارش این کباب به رستوران بروید.

به صورت معمول برای پخت این کباب از گوشت راسته گوسفند یا گوساله استفاده می‌شود. این گوشت‌ها باید به صورت ورقه‌های نازک برش خورده و با یک کارد به خوبی کوبیده شود تا به صورتی کاملا صاف و یک دست در بیاید.

مواد تشکیل دهنده کباب برگ به شرح زیر است:

  • گوشت‌های صاف شده
  • پیاز نگینی شده
  • نمک
  • فلفل
  • زعفران دم کرده

آشنایی با کباب بختیاری و مواد تشکیل دهنده آن

کباب بختیاری نیز یکی از انواع کباب است که طرفداران بسیار زیادی دارد. در رابطه با شیوه به وجود آمدن این کباب داستان جالبی وجود دارد. گفته می‌شود در زمان‌های دور در یکی از ایل‌های بختیاری مهمانی آمده و آن‌ها برای این مهمان‌ها کباب آماده کردند. در این میان گوشت مورد نظر برای کباب کم بوده و به همین دلیل یکی در میان از گوشت قرمز و گوشت مرغ برای پخت کباب استفاده شد.

مواد تشکیل دهنده کباب بختیاری به شرح زیر است:

  • گوشت گوسفندی
  • فیله مرغ
  • روغن مایه
  • پیاز
  • زعفران
  • زردچوبه
  • نمک
  • فلفل
  • کره

آشنایی با کباب قفقازی و مواد تشکیل دهنده آن

به عنوان یکی از محبوب‌ترین انواع کباب می‌توانیم به کباب قفقازی اشاره نماییم. این را باید بگوییم که کباب قفقازی با کباب بختیاری شباهت بسیار زیادی دارد و تنها تفاوتی که در این دو نوع وجود دارد این است که در کباب قفقازی به هنگام سیخ کشیدن، از فلفل دلمه‌ای و پیاز نیز استفاده شده و آن‌ها را میان گوشت و مرغ قرار می‌دهند. البته تفاوت دیگری نیز دارد و آن به سسی برمی‌گردد که با آن گوشت را مزه دار می‌نمایند. همانطور که انتخاب گوشت مناسب برای کباب کوبیده نیاز به دقت زیادی دارد، انتخاب گوشت برای تهیه کباب قفقازی هم نیاز به صرف وقت دارد تا طعم یک کباب لذیذ را تجربه کنید.

آشنایی با کباب و انواع آن

مواد تشکیل دهنده کباب قفقازی به شرح زیر است:

  • گوشت گوسفندی یا گوساله
  • فیله مرغ
  • پیاز
  • ماست چکیده
  • روغت زیتون
  • زعفران
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • فلفل دلمه

آشنایی با کباب ترش و مواد تشکیل دهنده آن

کباب ترش یکی از انواع کباب است که بیشتر در مناطق شمالی کشور مانند مازندران و گیلان درست می‌شود و می‌توان گفت یکی از غذاهای محلی در کشور ایران به حساب می‌آید. محلی‌ها این کباب را ترشه کباب نیز می‌نامند. طعم کباب ترش طبق اسمی که دارد متفاوت بوده و این دلیلی بر این است که طرفداران بسیار زیادی داشته و خیلی از افراد دوست دارند تا آن را امتحان نمایند.

موارد تشکلی دهنده کباب ترش یا ترشه کباب به شرح زیر است:

  • گوشت گوسفندی یا گوساله
  • رب انار
  • پیاز
  • گردو به صورت آسیاب شده
  • سیر
  • نمک
  • فلفل
  • سبزی شامل ترخون، چوچاق، مرزه، گشنیز و جعفری

آشنایی با کباب دنده و مواد تشکیل دهنده آن

کباب دنده یا کباب شیشلیک یکی دیگر از انواع کباب است که با استفاده از دنده گوسفند تهیه شده و بسیار خوشمزه است. باید این را بدانید که اصلیت این نوع از کباب به کرمانشاه رسیده و غذای محلی این شهر است.

موارد تشکلی دهنده کباب دنده یا ترشه کباب به شرح زیر است:

  • دنده گوسفند
  • سیر
  • پیاز
  • برگ مو
  • ماست چکیده
  • روغن مایع
  • فلفل سیاه
  • نمک

سخن پایانی

ما در این مقاله تلاش کردیم تا شما را با انواع کباب و مواد تشکیل دهنده آن آشنا کنیم. باید بدانید که تمامی انواع کباب نام برده شده در این مقاله از محبوبیت زیادی میان مردم ایران و سایر دنیا برخوردار است و تهیه آن‌ها نیازمند دقت زیادی است. برخی نکات در تهیه تمام انواع کباب مشترک است و باید به آن توجه کرد. یکی از مهم ترین نکات در زمینه تهیه کباب، انتخاب سیخ کباب مناسب بوده و هر کباب به سیخ مخصوصی احتیاج دارد. همچنین گوشت مناسب برای هر کدام از این کباب‌ها متفاوت بوده و تهیه آن نکات مربوط به خود را دارد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
error: Content is protected !!

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

ضمن تبریک عید فطر به اطلاع می رسانیم جهت ارتباط با کارشناسان فروش ما از تاریخ 21 تا 24 فروردین ماه فقط با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

© کليه حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به هلدینگ استیل پارس ميباشد | طراحی سايت توسط شرکت دیجیتال مارکتینگ استیل پارس