حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

توجه!
متاسفانه درحال حاضر تلفن های ثابت جهت به روز رسانی سیستم تماس موقتا با اختلال رو برو است، لطفا با شماره تلفن های همراه تماس حاصل فرمایید

eid mubarak moon
طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

انواع کباب از جمله کباب برگ از غذاهای مورد علاقه خانواده های ایرانی و مناسب مجالس و مهمانی های به اصطلاح لاکچری است. تهیه کباب برگ با گوشت لخم و یکدست، یکی از دلایل محبوبیت بیش از اندازه این غذا است.

یکی دیگر از کباب های مورد علاقه خصوصا مردم شمال، کباب ترش است. برای آشنایی با طرز تهیه کباب ترش به مقاله مربوطه در سایت استیل پارس مراجعه نمایید. شاید شما هم در بهترین رستوران های ایران کباب برگ را با پخت ایده آل میل نموده‌اید و مایل هستید این غذای لذیذ را در خانه طبخ نمایید. ما این مقاله را به آموزش تهیه کباب برگ رستورانی اختصاص داده ایم.

مواد لازم تهیه کباب برگ

مواد لازم برای تهیه کباب برگ و مقدار آن برای 4 نفر به شرح زیر است:

  • گوشت راسته: 1 کیلوگرم
  • روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی: 4 عدد
  • پیاز: 2 عدد
  • زعفران: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • کره: 100 گرم

مواد لازم تهیه کباب برگ

دستور پخت کباب برگ رستورانی

  • در اولین مرحله پس از شستن گوشت، چربی های اضافه آن را جدا کنید.
  • سپس گوشت را برش بزنید. بهتر است ضخامت گوشت را به کمتر از 1 سانتی متر برسانید.
  • در این مرحله، گوشت های برش خورده را بکوبید تا یکدست شوند. بدین منظور می توانید از پشت کارد استفاده کنید.
  • پس از آن، پیازها را رنده کرده و آب آن ها را بگیرید.
  • در این مرحله گوشت و پیازهای رنده شده را در یک ظرف با هم ترکیب کنید.
  • پس از آن، روغن، فلفل سیاه و نمک را هم به محتویات ظرف اضافه کنید.
  • در مرحله بعدی تمامی مواد داخل ظرف را به خوبی با هم مخلوط کنید تا همه مواد به تمامی بخش های گوشت برسد.
  • بعد از اینکه تمامی محتویات داخل ظرف را به خوبی با هم ترکیب نمودید، درب آن را با استفاده از یک سلفون پوشانده و برای حداقل 6 ساعت، ظرف را در یخچال بگذارید.
  • سپس ظرف را به منظور به سیخ کشیدن گوشت از یخچال بیرون بیاورید.
  • گوشت ها را مرتب روی تخته چیده و یکی یکی به سیخ بکشید.
  • در مرحله بعدی، روی کباب های به سیخ کشیده شده، مقداری نمک بپاشید.
  • الان وقت آماده کردن دستگاه کباب پز است.
  • سپس با توجه به اندازه دستگاه کباب پز صنعتی، تعدادی از سیخ ها را روی آن قرار دهید.

دستور پخت کباب برگ رستورانی

  • چند دقیقه اول برای اینکه گوشت روی سیخ ثابت بماند از چرخاندن سیخ خودداری کنید.
  • در این فاصله می توانید سس کره را آماده کنید. بدین منظور کره را در یک ظرف، خالی و آب کرده و سپس زعفران دم کرده را به آن اضافه و با هم ترکیب کنید.
  • در این مرحله در حالی که سیخ های کباب روی کباب پز است، سس کره را به بخش های مختلف گوشت بمالید.
  • پس از چند دقیقه که به اصطلاح، گوشت خودش را گرفت سیخ ها را بچرخانید تا تمامی بخش های گوشت به صورت یکنواخت، کباب شوند.
  • در آخر گوجه فرنگی ها را هم از وسط نصف کرده، به سیخ بکشید و روی کباب پز بگذارید تا کباب شوند.
  • اکنون کباب برگ لذیذ و خوش طعم آماده است و می توانید با نان یا برنج، سرو کنید.

نتیجه گیری بررسی طرز تهیه کباب برگ!

کباب برگ به عنوان یکی از قدیمی ترین و لذیذترین غذاهای ایرانی، طرفداران زیادی دارد. ما در این مقاله سعی کردیم طرز تهیه کباب برگ را مرحله به مرحله آموزش دهیم تا هر زمان که هوس یک غذای اصیل ایرانی را کردید با تهیه کباب برگ، لحظات خوشی را در کنار خانواده خود رقم بزنید.

در آخر شما عزیزان می توانید سوالات و یا تجربیات خود از تهیه کباب برگ رستورانی را با ما و سایر کاربران سایت به اشتراک بگذارید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
error: Content is protected !!

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

ضمن تبریک عید فطر به اطلاع می رسانیم جهت ارتباط با کارشناسان فروش ما از تاریخ 21 تا 24 فروردین ماه فقط با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

© کليه حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به هلدینگ استیل پارس ميباشد | طراحی سايت توسط شرکت دیجیتال مارکتینگ استیل پارس