حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

توجه!
متاسفانه درحال حاضر تلفن های ثابت جهت به روز رسانی سیستم تماس موقتا با اختلال رو برو است، لطفا با شماره تلفن های همراه تماس حاصل فرمایید

eid mubarak moon
اهمیت تمیز کردن هودهای صنعتی

اهمیت تمیز کردن هودهای صنعتی

هود صنعتی از جمله مهم ترین تجهیزات رستوران ها و آشپزخانه های صنعتی می‌باشد. به همین دلیل نیز تمیز کردن هودهای صنعتی اهمیت ویژه‌ای داشته و باید به آن توجه نمایید.

تهویه هوای آشپزخانه یکی از عوامل بسیار مهم بوده که بر عهده هودهای صنعتی است و صاحبان رستوران و فست فودها و حتی وزارت بهداشت روی استفاده از این وسیله تاکید زیادی دارند.

از طرف دیگر نگهداری از تجهیزات آشپزخانه صنعتی اهمیت ویژه‌ای دارد و در بلند مدت بر روی بازدهی و سود رستوران موثر خواهد بود. ما در این مقاله قصد داریم بهترین روش تمیز کردن هودهای صنعتی و اهمیت آن را شرح دهیم.

بهترین روش های تمیز کردن هودهای صنعتی

چرا باید هودهای صنعتی را تمیز کنیم؟

در آشپزخانه های صنعتی استفاده از دستگاه هایی مانند کباب پز صنعتی یا کباب گیر اتوماتیک و… می‌تواند تاثیر بسیار زیادی بر روی آلودگی هوای محیط داشته باشد. اینجاست که هودهای صنعتی به کمک کارکنان آشپزخانه آماده و کمک می‌کند تا این هوا تهویه شود.

هودهای صنعتی با کشیدن دود و گرد و غبار در داخل خود باعث تهویه هوا می‌شوند. اما این اقدام موجب می‌شود تا فیلتر هود دچار رسوب شود. اینجاست که تمیز کردن هودهای صنعتی یکی از امور گریزناپذیر در آشپزخانه‌های صنعتی می‌باشد.

در صورت عدم توجه به تمیز کردن هودهای صنعتی و افزایش رسوب در فیلتر آن‌ها، شما موجب خواهید شد تا میزان مکش هود کاهش پیدا کند و احتمال آتش سوزی در آشپزخانه زیاد خواهد شد. همچنین در صورتی که هودهای صنعتی را به موقع تمیز نکنید، طول عمر آن‌ها کاهش می‌یابد و شما مجبور می‌شوید با هزینه زیاد اقدام به تعویض آن‌ها کنید.

خطرات عدم توجه به تمیز کردن هودهای صنعتی

همانطور که بالا خیلی مختصر اشاره کردیم، تمیز کردن هودهای صنعتی اهمیت زیادی دارد و در صورت بی توجهی به این مسئله ممکن است خطرات جدی ای محیط آشپزخانه را تهدید نماید. آتش سوزی یکی از این خطرات است.

خطر آتش سوزی در صورت تمیز نکردن هودهای آشپزخانه صنعتی

تصور کنید که شعله اجاق گاز زیاد شده و با مکش هود این شعله به سمت کانال هدایت خواهد شد. در صورتی که کانال و فیلترهای هود کثیف بوده و انباشتی از چربی داشته باشند، این چربی‌ها آتش خواهد گرفت و باعث ایجاد آتش سوزی و در نهایت آسیب به مدار برق هود خواهد شد.

روش تمیز کردن هودهای صنعتی

به شما در مورد اهمیت تمیز کردن هودهای صنعتی توضیح دادیم. حال باید بگوییم که بهترین روش برای شستشو و پاکسازی انواع هودهای آشپزخانه صنعتی چیست؟

شما می‌توانید تمیزکاری را به دو روش انجام دهید. تراشیدن چربی فیلتر با کاردک یا شستشو هود با دستگاه بخارشوی از جمله این روش هاست. همچنین می‌توانید دیواره هود را با انواع لوازم مورد نیاز برای شستشو آشپزخانه صنعتی تمیز کنید.

هودهای صنعتی را چند وقت یکبار تمیز کنیم؟

این مسئله کاملا وابسته به میزان پخت و پز در آشپزخانه صنعتی و تجهیزات موجود است. به عنوان مثال در صورتی که یک آشپزخانه صنعتی روزانه 500 پرس غذا تهیه می‌کند، قاعدتا آلودگی بیشتری را نسبت به آشپزخانه ای که کمتر از این میزان سفارش غذا می‌پذیرد، تولید خواهد کرد.

از طرفی تجهیزات مورد استفاده در آشپزخانه هم تاثیر زیادی دارد. به عنوان مثال در صورتی که شما از یک کباب پز صنعتی استفاده می‌کنید که کیفیت بالایی داره و دود کمتری تولید می‌کند، سیستم تهویه شما را هم کمتر درگیر کرده و آلودگی کمتری بر روی فیلترهای هود ایجاد خواهد کرد.

هودهای صنعتی را چند وقت یکبار تمیز کنیم؟

اما به صورت کلی اگر بخواهیم بگوییم بهتر است که تمیز کردن هودهای صنعتی هر چند وقت یکبار انجام شود، می‌توان گفت که 3 ماه یکبار زمان نسبتا مناسبی است. پس از مدتی اداره یک آشپزخانه صنعتی شما متوجه خواهید شد که این زمان باید کوتاه تر یا طولانی تر شود.

به عنوان مثال در بررسی مزایا و معایب کباب پز گازی به این نتیجه خواهیم رسید که این دستگاه دود زیادی تولید می‌کند، به همین دلیل هم آشپزخانه ای که از این کباب پزها یا انواع ذغالی آن استفاده می‌کند؛ ممکن است که هر ماه یکبار نیاز باشد هود آشپزخانه را تمیز کند.

نکته مهم: در صورتی که متوجه شدید کباب پزهای رستوران شما بیش از اندازه دود می‌کنند، باید به دنبال مشکل باشید. زیرا علاوه بر تاثیری که برروی آلودگی محیط آشپزخانه دارد، ممکن است که ایراد آن جدی بوده و باعث از کار افتادگی کباب پز شود. (اطلاعات بیشتر درباره دود کردن کباب پز: https://www.steelpars.ir/commercial-kitchen-blog/why-does-gas-grill-smoke)

سخن پایانی

در این مقاله راجب اهمیت تمیز کردن هودهای صنعتی صحبت کردیم و دانستیم که نه تنها صرفا برای پاکسازی، بلکه برای جلوگیری از احتمال خطر آتش سوزی لازم است که هودهای داخل آشپزخانه تمیز شوند. در ادامه هم روش های مختلف و دوره زمانی مناسب برای تمیز کردن هودهای صنعتی را شرح دادیم.

منبع

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
error: Content is protected !!

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

ضمن تبریک عید فطر به اطلاع می رسانیم جهت ارتباط با کارشناسان فروش ما از تاریخ 21 تا 24 فروردین ماه فقط با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

© کليه حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به هلدینگ استیل پارس ميباشد | طراحی سايت توسط شرکت دیجیتال مارکتینگ استیل پارس