حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

توجه!
متاسفانه درحال حاضر تلفن های ثابت جهت به روز رسانی سیستم تماس موقتا با اختلال رو برو است، لطفا با شماره تلفن های همراه تماس حاصل فرمایید

eid mubarak moon
آشنایی با انواع هود آشپزخانه صنعتی

آشنایی با انواع هود آشپزخانه صنعتی

آلودگی‌های مختلفی در آشپزخانه‌های صنعتی وجود دارد که تنها راه خلاصی از آن‌ها استفاده از انواع هود آشپزخانه صنعتی است. تهویه در هر مکانی خیلی مهم است ولی این موضوع در رستوران‌های صنعتی اهمیت خیلی بالاتری دارد.

دود و بخارات زیادی که بر اساس پخت و پز غذاهای مختلف خصوصا انواع کباب در آشپزخانه‌های صنعتی به وجود می‌آیند می‌توانند کارکنان و افراد حاضر در آشپزخانه را دچار مشکل کرده و اذیت نمایند. مطمئن باشید این بو فقط در آشپزخانه رستوران شما باقی نمی‌ماند و اگر تهویه مناسبی نداشته باشید، مشتریان شما در سالن نیز می‌توانند آن را احساس کنند.

به دلیل حجم زیاد بو و غذاهایی که در آشپزخانه‌های رستوران‌ها پخته می‌شوند، طبیعتا هودهای این مکان نیز باید خاص بوده و قدرت زیادی داشته باشند. در این آشپزخانه‌ها ابزار و وسایل زیادی مانند دستگاه کباب پز صنعتی وجود دارند که برای خارج کردن بو و بخار ناشی از آن‌ها، باید از هود آشپزخانه صنعتی استفاده کنید.

در این مطلب در رابطه با انواع هود آشپزخانه صنعتی صحبت خواهیم کرد. با مطالعه این مقاله می‌توانید انتخاب درستی برای خرید هود صنعتی داشته باشید.

آشنایی با هود آشپزخانه صنعتی

طراحی سیستم تهویه آشپزخانه‌های صنعتی یکی از مهم‌ترین کارهایی است که می‌توانید برای به دام انداختن آلودگی‌های این فضا انجام دهید و یکی از مهم ترین مراحل راه اندازی آشپزخانه های صنعتی است. موفق بودن این سیستم کاملا به هود صنعتی بستگی دارد.

این هود باید به قدری توانایی داشته باشد که بتواند تمامی آلودگی‌های موجود در فضای رستوران را جذب کرده و به بیرون منتقل کند. یکی از مهم‌ترین موضوعات تاثیرگذار در طراحی هود، شکل هندسی آن است. علاوه بر این، موقعیت قرار گیری هود نسبت به تمامی ابزارهای تولید کننده آلودگی در فضا، باید به درستی انتخاب شود.

انواع هود آشپزخانه صنعتی

میزان هواگذری که از هود آشپزخانه صنعتی عبور می‌کند، سومین عاملی است که تاثیر خیلی بالایی در کارایی هود دارد. اگر بتوانید به خوبی این سه عامل را رعایت کنید، مطمئن باشید سیستم تهویه عالی را برای آشپزخانه و رستوران خواهید داشت.

انواع هود آشپزخانه صنعتی

هر آشپزخانه‌ای با توجه به کارایی که دارد، می‌تواند از نوع خاصی هود استفاده نماید. در ادامه در رابطه با انواع هود آشپزخانه صنعتی صحبت خواهیم کرد:

هود محصور کننده (Enclosing Hoods)

این نوع از هود به شرایطی اشاره دارد که در آن هود به صورت کامل منبع آلودگی را در بر داشته باشد. یعنی آشپزخانه صنعتی با همه تجهیزاتی که دارد داخلی این هود قرار می‌گیرد. در این نوع، تمامی آلودگی درون هود رها می‌شود. برای مثال بخار برنجی که با استفاده از دیگ چلو پز پخته می‌شود، کامل داخل فضای این هود خواهد بود.

این نوع یکی از بهترین و پرکاربردترین انواع هود آشپزخانه صنعتی است چرا که تمامی این آلودگی‌ها را در خود نگه داشته و به کنترل آلودگی آزاد شده کمک خواهد کرد. البته در شرایطی، از تصویه کننده در این نوع استفاده می‌شود تا از بی ضرر بودن آلودگی‌های خارج شده اطمینان حاصل کنند.

هر پروسه‌ای که نیاز است انجام شود، داخل هود محصور کننده انجام خواهد شد و به دلیل گستردگی که دارد، می‌تواند به خوبی تمامی آلودگی‌ها را جذب کرده و به بهترین شکل ممکن از سلامت کارکنان مراقبت کند.

مهم‌ترین کاربرد این نوع از هود آشپزخانه صنعتی برای آشپزخانه‌ای است که آلودگی ایجاد شده بسیار زیاد و یا خطرناک و سمی باشد. در این شرایط، همانطور که گفتیم از سیستم تصویه استفاده می‌شود تا حالت سمی آلودگی‌‎ها حذف شوند.

4 مورد از انواع هود آشپزخانه صنعتی

هود شکاف دار (Slot Hood)

یکی دیگر از انواع هود آشپزخانه صنعتی که جز اصلی تجهیزات رستوران های صنعتی هم به حساب می‌آید، هود شکاف دار است که شکلی شبیه به دریچه کولر آبی دارد. شیارهای موازی که روی این هود قرار دارد، باعث این شده که این هود بتواند به خوبی تمامی آلودگی ایجاد شده را از اطراف محل آن کشیده و کمترین محدودیت در حین کار وجود داشته باشد.

البته این را باید در نظر داشته باشید که شکاف‌های موجود در هود باعث افت فشار شده و باید در طراحی سیستم تهویه، این افت فشار را حساب کنید.

هود فلنجی (Flange Hood)

در معرفی هود فلنجی باید بگوییم که این هود دارای سطح مقطح دایره‌ای یا چهارگوش است که با فلنج ادامه داده شده است. این شکل طراحی کارایی این نوع را بالا برده و آن را به یکی از پراستفاده‌ترین انواع هود آشپزخانه صنعتی تبدیل کرده است.

تمرکز مکش در هود فلنجی روی نقطه رو به رو بوده و مانع ورود هوای پشت و اطراف به هود خواهد بود. این بزرگترین مزیت این نوع از هود است. همچنین باید به این نکته اشاره کنیم که این هود به دلیل داشتن فلنج بسیار محکم می‌باشد.

هود چتری (Canopy Hood)

آخرین نوع از انواع هود آشپزخانه صنعتی، هود چتری یا هود کنوپی نام دارد. در این نوع، هود به صورت یک چتر روی تمامی آلودگی‌ها قرار گرفته و آن‌ها را خارج می‌کند. بیشترین کارکرد این هود در جایی است که آلاینده‌های داغ بسیار زیادی به وجود می‌آیند چرا که هوای داغ با سرعت بالایی به سمت بالا حرکت می‌کنند.

البته به دلیل اینکه هود چتری تمامی این آلودگی‌ها را از منطقه تنفسی کارکنان عبور می‌دهد، کارآمد نبوده و خیلی توصیه نمی‌شود.

منبع

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
error: Content is protected !!

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

ضمن تبریک عید فطر به اطلاع می رسانیم جهت ارتباط با کارشناسان فروش ما از تاریخ 21 تا 24 فروردین ماه فقط با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

© کليه حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به هلدینگ استیل پارس ميباشد | طراحی سايت توسط شرکت دیجیتال مارکتینگ استیل پارس