حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

توجه!
متاسفانه درحال حاضر تلفن های ثابت جهت به روز رسانی سیستم تماس موقتا با اختلال رو برو است، لطفا با شماره تلفن های همراه تماس حاصل فرمایید

eid mubarak moon
مزایا و اهمیت نگهداری تجهیزات آشپزخانه صنعتی

اهمیت نگهداری تجهیزات آشپزخانه صنعتی

نگهداری تجهیزات آشپزخانه صنعتی مسئله‌ای است که اهمیت خیلی بالایی داشته و می‌تواند کیفیت و سرعت کار شما را دستخوش تغییرات کند. به صورت کلی هر وسیله‌ای برای اینکه مدت زمان زیادی عمر کرده و به کار خود ادامه دهد، نیاز به نگهداری دارد.

حالا فرض کنید تجهیزاتی که در آشپزخانه رستوران شما وجود داشته و هر روز مورد استفاده قرار می‌گیرند، نیاز به نگهداری ندارند؟ برای مثال شما باید هر بار بعد از استفاده از دستگاه کباب گیر اتوماتیک، آن را تمیز کرده و تمامی قسمت‌ها را مورد بررسی قرار دهید تا حتی کوچک‌ترین مشکلی وجود نداشته باشد.

ممکن است ایرادی کوچک باعث این شود که به مرور زمان، دستگاه به صورت کلی از کار افتاده و نیاز به تعویض داشته باشد. این قطعا خسارت بزرگی برای شما محسوب می‌شود. به عنوان مثال در صورتی که بررسی کنید چرا کباب پز گازی رستوران شما دود می‌کند و به دنبال تعمیر آن باشید، به نسبت از کار افتادگی و تعویض آن هزینه کمتری برای شما خواهد داشت.

در ادامه این مطلب تصمیم داریم تا در رابطه با اهمیت نگهداری تجهیزات آشپزخانه صنعتی صحبت کرده و نکاتی را در مورد تعمیر و نگهداری این وسایل بیان کنیم.

نگهداری تجهیزات آشپزخانه صنعتی

مزایا و اهمیت نگهداری تجهیزات آشپزخانه صنعتی

در این قسمت شما را با اهمیت نگهداری تجهیزات آشپزخانه صنعتی آشنا خواهیم کرد:

هزینه‌ها کاهش پیدا می‌کنند

زمانی که به نگهداری تجهیزات آشپزخانه صنعتی توجه نشان دهید، از دو طریق می‌توانید هزینه‌ها را کاهش دهید. روش اول این است که با توجه به وسایل آشپزخانه، می‌توانید فعالیت‌های آن‌ها را بهبود داده و به این صورت سلامت دستگاه بالا رفته و مصرف برق کاهش پیدا می‌کند. طبیعتا زمانی که تعداد دستگاه‌ها بالا برود، این میزان صرفه جویی در برق، قابل توجه است.

از طرف دیگر، ابزارآلات آشپزخانه‌های صنعتی به صورت ناگهانی خراب نشده و خسارت زیادی به وجود نمی‌آورند. نهایتا با هزینه‌های جزئی، سلامت دستگاه‌ها تضمین می‌شود. به عنوان مثال اگر شما با روش ها و نکات نگهداری رستر قهوه آشنایی داشته باشید، احتمالا پیش از غیرقابل استفاده شدن آن می‌توانید اقدام به تعمیر کرده و مدت طولانی تری از آن بهره برداری کنید.

افزایش کیفیت

یکی از موارد اهمیت نگهداری تجهیزات آشپزخانه صنعتی، افزایش کیفیت غذایی است که شما قرار است در اختیار مشتریان خود قرار دهید. طبیعتا زمانی که تمامی دستگاه‌ها به بهترین شکل ممکن کار کنند، هیچ مشکلی در پخت غذا به وجود نیامده و کیفیت بالا می‌رود.

این هدف اصلی هر رستورانی است که بتواند بهترین غذا را به مشتریان ارائه دهد تا فروش بالا رفته و در نتیجه سود بیشتری حاصل شود.

صرفه جویی در زمان

خراب شدن هر دستگاهی می‌تواند زمان زیادی از شما تلف کند. برای مثال فرض کنید یکی از قطعات دستگاه کباب پز صنعتی دچار مشکل شده باشد. شعله‌های آن گرفته باشد و گرما را به صورت یکنواخت منتشر نکند. نمی‌توانید با چنین مشکلی به کار خود ادامه داده و محبورید تا با تعمیرکار تماس بگیرید.

یعنی باید مدتی منتظر باشید تا تعمیرکار به رستوران آمده و دستگاه را چک کند. فرض کنید تعمیرکار بگوید قطعا شعله‌های دستگاه باید عوض شوند. باز هم باید مدتی منتظر باشید تا فردی دنبال قطعه رفته و آن را به رستوران بیاورد.

تمامی این مراحل زمان زیادی از شما خواهند گرفت. اگر مشتری در این مدت سفارش کباب داشته باشد، نمی‌توانید آن را آماده کنید. این ضرر دیگری است که به وجود می‌آید.

افزایش کیفیت و صرفه جویی در زمان از مزایای نگهداری مناسب تجهیزات آشپزخانه صنعتی

افزایش اعتبار و آبروی رستوران

یکی دیگر از موضوعاتی که اهمیت نگهداری تجهیزات آشپزخانه صنعتی را بالا می‌برد، اعتبار رستوران است. قبلا به این موضوع اشاره کردیم که هدف تمامی رستوران‌ها این است که با افزایش کیفیت غذا، اعتبار رستوران را بالا برده و نهایتا مشتریان زیادی را جذب کنند.

این هدف با داشتن بهترین دستگاه‌ها محقق خواهد شد. فرض کنید مشکلی در دیگ چلو پز به وجود آمده و برنج‌ها خام بوده یا خمیر شوند. این در نظرات مشتریان تاثیرگذار بوده و این نظرات منفی اعتبار رستوران را زیر سوال می‌برند.

فرض کنید مشتری ناراضی شما وارد سایت رستوران شده و نظر منفی خود را با سایر فراد به اشتراک بگذارد. این باعث می‌شود افرادی که تصمیم دارند برای اولین بار به رستوران شما بیایند، از این تصمیم منصرف شوند.

روش نگهداری از تجهیزات آشپزخانه صنعتی

حالا که با اهمیت نگهداری تجهیزات آشپزخانه صنعتی آشنا شدید، بهتر است روش این کار را نیز بدانید. در این بخش مهم‌ترین نکاتی که باید در تعمیر و نگهداری از تجهیزات آشپزخانه صنعتی رعایت کنید را بیان می‌کنیم:

  1. حتما قبل از استفاده از هر دستگاه، دفترچه راهنما را مطالعه کرده و اگر سوالی در رابطه روش استفاده از دستگاه دارید، با کارشناس یا شرکت فروشنده دستگاه، تماس بگیرید.
  2. هر ماشین و ابزاری که در آشپزخانه وجود دارد، روش استفاده مخصوصی دارد. حتی روش استفاده از مدل‌های مختلف یک نوع دستگاه، ممکن است متفاوت باشد. پس اطلاعات قبلی خود را دور ریخته و از روش‌های تجربی قدیمی استفاده نکرده و مطمئن شوید برای کار با دستگاه مورد نظر، به خوبی آموزش دیدید.
  3. حتی کوچک‌ترین مشکل به وجود آمده، اهمیت زیادی دارد. حتما آن را پیگیری کنید تا به مسئله بزرگی تبدیل نشود.
  4. برخی از قطعات دستگاه‌های مختلف طول عمر مشخصی دارند. ممکن است این قطعه بعد از این مدت بازهم به کار خود ادامه دهد ولی طبیعتا کیفیت اولیه را ندارد. پس حتما آن را در موعد مقرر، تعویض کنید.
  5. برنامه مشخصی برای بازدید دوره‌ای از وسایل داشته باشید. باید بدانید هر دستگاه بعد از چه مدت کار کردن، نیاز به بررسی و چک دقیق تمامی قطعات دارد. برای تعیین این مدت، می‌توانید از کارشناس کمک بگیرید.
  6. تمیز کردن تجهیزات خیلی مهم است. بعد از هر بار استفاده باید به صورت کامل و با توجه به جزئیات، تمامی بخش‌های دستگاه را با لوازم مناسب شستشو تجهیزات آشپزخانه های صنعتی تمیز کنید. باقی ماندن روغن و کثیفی می‌تواند در کار دستگاه اختلال ایجاد کرده و به مرور زمان، آن را خراب کند.

روش نگهداری از تجهیزات آشپزخانه صنعتی

دلایل بروز مشکلات در تجهیزات آشپزخانه صنعتی

برخی از مهم‌ترین دلایل ایجاد مشکل در تجهیزات آشپزخانه صنعتی، به شرح زیر است:

  • عدم نظافت به موقع و درست
  • اشتباه پرسنل در روش استفاده
  • استفاده بیش از حد توان دستگاه
  • روشن ماندن دستگاه در زمان‌هایی که هیچ کاری انجام نمی‌دهند
  • توجه نکردن به دستور عمل دستگاه
  • بی توجهی به سرویس دوره‌ای
نتیجه گیری

در این مطلب در رابطه با اهمیت نگهداری تجهیزات آشپزخانه صنعتی صحبت کرده و همچنین روش نگهداری از این تجهیزات را بیان کردیم. با دقت به این موارد می‌توانید تا مدت زمان زیادی از دستگاه‌های موجود در آشپزخانه صنعتی به خوبی استفاده نمایید.

منبع

سوالات متداول درباره اهمیت نگهداری تجهیزات آشپزخانه صنعتی

  • آیا نگهداری از تجهیزات آشپزخانه صنعتی، تاثیری بر روی کیفیت غذا دارد؟

بله، یکی از دلایل اهمیت نگهداری تجهیزات آشپزخانه صنعتی، تاثیر مستقیم آن بر روی پخت غذا و در نتیجه اعتبار رستوران می باشد.

  • بهترین شیوه تمیز کردن جهت نگهداری تجهیزات آشپزخانه صنعتی چیست؟

پس از هر بار استفاده، تمامی بخش های مختلف تجهیزات آشپزخانه را با استفاده از ابزارهای مخصوص شست و شو به خوبی تمیز کنید تا هیچ گونه چربی و لکه ای باقی نماند.

  • آیا تجهیزات آشپزخانه صنعتی، نیاز به سرویس دوره ای دارند؟

بله، سرویس دوره ای تجهیزات آشپرخانه صنعتی از جمله اقدامات ضروری در جهت نگهداری این لوازم می باشد.

  • بهترین روش استفاده از تجهیزات آشپزخانه صنعتی چیست؟

روش استفاده از هر یک از تجهیزات آشپزخانه صنعتی با هم متفاوت است؛ بنابراین برای کسب اطلاع دقیق از نحوه صحیح استفاده از آن ها، دفترچه راهنمای هر یک را به دقت مطالعه کرده و سوالات خود را از افراد متخصص بپرسید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
error: Content is protected !!

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

ضمن تبریک عید فطر به اطلاع می رسانیم جهت ارتباط با کارشناسان فروش ما از تاریخ 21 تا 24 فروردین ماه فقط با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

© کليه حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به هلدینگ استیل پارس ميباشد | طراحی سايت توسط شرکت دیجیتال مارکتینگ استیل پارس