حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

توجه!
متاسفانه درحال حاضر تلفن های ثابت جهت به روز رسانی سیستم تماس موقتا با اختلال رو برو است، لطفا با شماره تلفن های همراه تماس حاصل فرمایید

eid mubarak moon
آشنایی با انواع جنس قابلمه

معرفی انواع جنس قابلمه

انواع قابلمه، جز اولین تجهیزاتی است که در طی مراحل راه اندازی یک رستوران صنعتی باید خریداری شود. حتی اگر تصمیم به این کار ندارید، قابلمه را می‌توان جزء وسایل مهم و ضروری در آشپزخانه منزل خود بدانید. برای خرید سرویس قابلمه باید به نکات مختلفی توجه نمایید که انواع جنس قابلمه یکی از همین موارد است.

همانطور که گفتیم قابلمه یکی از تجهیزات هر آشپزخانه‌ای است. در آشپزخانه منزل برای پخت برنج و انواع خورشت از آن استفاده می‌شود. این در حالی است که در آشپزخانه‌های صنعتی عموما برای پخت برنج از دیگ چلو پز استفاده می‌شود؛ اما قابلمه هم نقش پررنگی در تهیه سفارشات دارد و از ملزومات اساسی به حساب می‌آید. در این مطلب تصمیم داریم شما را با انواع جنس قابلمه آشنا کنیم.

آشنایی با انواع جنس قابلمه

زمانی که برای خرید قابلمه به بازار مراجعه می‌کنید، با دیدن انواع و اقسام این محصول تعجب کرده و شاید با تعدادی از آن‌ها آشنایی نداشته باشید. در گذشته تنها از چندین ماده محدود را برای ساخت قابلمه استفاده می‌کردند ولی در حال حاضر تولید کنندگان در این زمینه پیشرفت خیلی خوبی کرده و از جنس‌های مختلفی استفاده می‌کنند.

شاید این سوال برای شما پیش بیاید که اگر همان یک جنس کار ما را در پخت غذا راه می‌اندازد، پس چرا باید از اجناس دیگر استفاده کنیم؟ باید به شما بگوییم که اینجا بحث سرعت و کیفیت به میان می‌آید.

طبیعتا با داشتن ابزاری با کیفیت بالا، راحت‌تر می‌توانید غذای مورد نظر را بپزید. برای مثال وجود یک ماهی تابه نچسب در کار سرخ کردن می‌تواند باعث کاهش هدر رفت غذا و همچنین افزایش کیفیت غذا شود چرا که دیگر خبری از سوختن و چسبیدن مواد غذایی به کف ماهی تابه نیست.

به همین دلیل بهتر است با انواع جنس قابلمه آشنایی داشته و زمانی که برای خرید آن مراجعه می‌نمایید، بهترین و مناسب‌ترین گزینه را انتخاب کنید.

قابلمه با جنس تفلون و مزایا و معایب آن

قابلمه با جنس تفلون و مزایا و معایب آن

تفلون یکی از انواع جنس قابلمه است که طرفداران خیلی زیادی دارد. این موضوع بر خلاف عمر کوتاه این جنس از قابلمه می‌باشد. همه ما تفلون را به نچسب بودن آن می‌شناسیم. این جنس جزء اولین مواردی بود که برای جلوگیری از چسبیدن مواد غذایی به ته قابلمه وارد بازار شد و از همان ابتدا طرفداران خیلی زیادی داشت.

برخی از سازندگان این نوع از انواع جنس قابلمه ادعا دارند که می‌توان بدون استفاده از روغن نیز از تفلون برای سرخ کردن استفاده کرد ولی ما به شما پیشنهاد می‌‎کنیم حتما با مقدار کمی روغن، کف ظرف را چرب کنید. به این صورت عمر ظروف شما بالا خواهد رفت.

از این ظروف با نام رژیمی نیز یاد می‌کنند چرا که همانطور که گفتیم می‌توان بدون روغن یا با کمترین روغن از آن برای سرخ کردن و پخت غذا استفاده کرد.

یکی از معایب بزرگ تفلون این است که بعد از مدتی ته دیواره‌های داخلی پوسته پوسته شده و این مواد وارد غذا می‌شوند. به همین دلیل ممکن است مشکلاتی مانند سرطان را به همراه داشته باشند.

البته مزایای آن کم نبوده و می‌توان به راحتی در شست و شو به عنوان اولین و مهم‌ترین مزیت اشاره کرد. باید توجه کنید که یکی ملزومات آشپزخانه های صنعتی، لوازم مورد نیاز جهت شستشو ظروف حساس مانند قابلمه‌های تفلون است. هرچند که استفاده از قابلمه‌های تفلون در آشپزخانه رستوران زیاد رایج نبوده و بیشتر در منازل از آن استفاده می‌شود.

قابلمه با جنس چدن و مزایا و معایب آن

قابلمه با جنس چدن و مزایا و معایب آن

یکی دیگر از انواع جنس قابلمه، چدن نام دارد. این جنس از قابلمه دارای کیفیت بالایی بوده و دوام و عمر آن نسبت به تفلون بسیار بیشتر است. به همین دلیل باید برای خرید آن هزینه بیشتری نیز پرداخت کنید.

مشخصه بارز قابلمه‌های چدنی، وزن زیاد آن‌ها می‌باشد. یکی دیگر از ویژگی‌های چدن، مقاومت در برابر حرارت بالا است. در واقع این جنس از قابلمه دیرتر از سایر انواع جنس قابلمه داغ خواهد شد ولی به خوبی از این گرما نگهداری خواهد کرد. یعنی غذای شما تا مدت طولانی در آن داغ مانده و نیازی به گرم کردن ندارد. این موضوع بزرگ‌ترین مزیت قابلمه های چدنی است.

مهم‌ترین عیب قابلمه‌های چدنی همان وزن بالا می‌باشد. در واقع استفاده زیاد از آن‌ها می‌تواند در سلامتی کمر آشپز تاثیرگذار باشد.

قابلمه با جنس استیل و مزایا و معایب آن

قابلمه با جنس استیل و مزایا و معایب آن

یکی از پرطرفدارترین انواع جنس قابلمه، استیل است. قابلمه‌های استیل دارای ظاهری بسیار زیبا بوده و در کنار آن به عنوان بهداشتی‌ترین گزینه میان انواع جنس قابلمه معرفی می‌شوند. این نوع از قابلمه‌ها دارای دوام خیلی بالایی بوده و همچنین خیلی کمتر دچار زنگ زدگی خواهند شد.

اگر به خوبی با آن‌ها کار کرده و مواردی مانند حرارت بالا، استفاده از کفگیر یا ملاقه فلزی، شست و شو با مواد زبر و… را رعایت کنید، به راحتی می‌توانید تا مدت زمان طولانی از آن‌ها برای پخت انواع غذا استفاده کرده و هیچ مشکلی نداشته باشید. نگهداری از تجهیزات آشپزخانه اهمیت بسیار زیادی دارد که قابلمه هم یکی از آن‌هاست.

البته مهم‌ترین عیب قابلمه استیل، این است که مواد غذایی خیلی سریع در آن ته گرفته و می‌سوزند چرا که با توجه به جنسی که دارد، گرما را به صورت مستقیم منتقل کرده و خیلی سریع غذا را می‌پزد. باید خیلی مراقب غذای خود در قابلمه‌های استیل باشید.

مزیت مهم استیل این است که طعم و مزه غذا را تغییر نداده و این اهمیت خیلی مهمی در پخت غذا دارد.

نتیجه گیری

در این مطلب شما را با انواع جنس قابلمه آشنا کرده و در رابطه با معایب و مزایای هر کدام صحبت کردیم. شما با توجه به کاربردهایی که مد نظر دارید می‌توانید یکی از این اجناس را انتخاب کرده و غذاهای فوق العاده‌ای در آن آماده کنید.

منبع

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
error: Content is protected !!

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

ضمن تبریک عید فطر به اطلاع می رسانیم جهت ارتباط با کارشناسان فروش ما از تاریخ 21 تا 24 فروردین ماه فقط با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

© کليه حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به هلدینگ استیل پارس ميباشد | طراحی سايت توسط شرکت دیجیتال مارکتینگ استیل پارس