حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

توجه!
متاسفانه درحال حاضر تلفن های ثابت جهت به روز رسانی سیستم تماس موقتا با اختلال رو برو است، لطفا با شماره تلفن های همراه تماس حاصل فرمایید

eid mubarak moon
علت کف نکردن اسپرسوساز

علت کف نکردن اسپرسوساز

کف نکردن اسپرسوساز یکی از مشکلاتی می‌باشد که ممکن است هنگام کار کردن با دستگاه اسپرسو ساز یا درست کردن این نوع قهوه با هر روش دیگری، با آن روبه‌رو شوید. مسائل مختلفی وجود دارند که می‌توانند باعث این موضوع شوند.

به عنوان مثال ممکن است شما از دستگاه اسپرسوساز برای تهیه قهوه خود استفاده نکنید و به جای آن بخواهید با جذوه قهوه ترک تهیه کنید و در عین حال بخواهید کف مناسبی به شما بدهد؛ در این صورت باید با طرز تهیه قهوه کف دار با قهوه جوش مسی یا همان جذوه آشنایی داشته باشید.

اما ما در این مقاله می‌خواهیم با ایرادات رایجی که علت کف نکردن اسپرسوساز هستند آشنا شویم و شما را جهت تهیه قهوه کف دار با استفاده از دستگاه‌های اسپرسوساز راهنمایی کنیم.

چه دلایلی می‌تواند باعث کف نکردن قهوه اسپرسو شود؟

همه ما این را می‌دانیم که قهوه یکی از نوشیدنی‌های محبوب در سراسر جهان بوده و انواع مختلفی دارد. به صورت کلی می‌توان گفت برای آماده سازی 90 درصد از انواع این نوشیدنی، نیاز به اسپرسو داشته و به عنوان پایه از آن استفاده می‌شود.

به همین دلیل باید بتوانید به خوبی اسپرسو خود را آماده کنید تا نهایتا نوشیدنی خوبی را نوش جان کنید. حالا ممکن است کف نکردن اسپرسوساز مشکلی باشد که نتوانید به راحتی آن را حل نمایید. در ادامه دلایل مهم کف نکردن اسپرسوساز را بیان خواهیم کرد:

اشتباه در رست و آسیاب کردن قهوه

می‌دانید که قهوه دارای انواع مختلفی بوده و هر کدام از آن‌ها با توجه به ویژگی‌هایی که دارند باید به روش‌های مختلفی رست شده و نهایتا آسیاب شوند.

چه دلایلی می‌تواند باعث کف نکردن قهوه اسپرسو شود؟

رست قهوه معمولا توسط دستگاه‌های مخصوصی انجام خواهد شد. اگر تصمیم دارید برای خرید دستگاه رست قهوه اقدام کنید باید حتما کاربرد و ویژگی‌های مختلف این دستگاه را بدانید تا بتوانید به خوبی از آن استفاده کنید. در بیشتر موارد از این دستگاه‌ها در کافی شاپ‌ها یا کارگاه‌های مخصوص رست قهوه استفاده می‌شود و باید بدانید که روش کار با آن با پیچیدگی‌هایی همراه بوده و نیاز به یک فرد متخصص به نام رستر قهوه است تا بتواند این کار را به بهترین شکل انجام دهد. به همین دلیل بهتر است دانه‌های رست شده قهوه را از جای معتبر تهیه کنید.

بعد از رست نوبت به آسیاب می‌رسد. اینکه دان قهوه مورد نظر شما تا چه اندازه آسیاب شود تا برای دستگاه اسپرسوساز مورد نظر مناسب باشد، یکی از علت‌های کف نکردن اسپرسوساز است.

آسیاب کردن بیش از حد یا کمتر از میزان مشخص، می‌تواند به صورت کلی مانع ایجاد کف در اسپرسوساز شود. به همین دلیل باید دان قهوه خریداری شده را شناخته و آن را طبق مشخصات دستگاه خود با انواع دستگاه آسیاب قهوه، آسیاب کنید.

قدیمی بودن قهوه، علت کف نکردن اسپرسوساز

یکی دیگر از مواردی که در لیست علت کف نکردن اسپرسوساز آورده می‌شود، قدیمی بودن قهوه شما می‌باشد. در واقع باید بدانید که هر ماده غذایی دارای تاریخ انقضای مشخصی بوده و بعد از این تاریخ دیگر نمی‌توانید از آن استفاده کنید چرا که ویژگی‌های خود را از دست خواهد داد.

در رابطه با قهوه نیز این موضوع وجود داشته و بعد از اتمام تاریخ انقضای آن، دیگر فوم قبل را در آن مشاهده نخواهید کرد. به همین دلیل اگر این موضوع در درست کردن قهوه اهمیت زیادی برای شما دارد، بهتر است پودر قهوه قدیمی خود را دور ریخته و بسته جدیدی را خریداری کنید.

همچنین باید با روش های نگهداری از قهوه در خانه هم آشنایی داشته باشید تا بتوانید مدت زمان بیشتری قهوه خود را با عطر و طعم اولیه در خانه نگهداری کنید. هرچند که بهتر است قهوه را به میزان کم خریداری نموده و زود به زود اقدام به خرید کنید تا از کهنه شدن آن جلوگیری کنید.

قدیمی بودن قهوه، علت کف نکردن اسپرسوساز

سرد بودن پرتافیلتر

اگر کمی در رابطه با دستگاه اسپرسوساز آشنایی داشته باشید باید بدانید که این دستگاه دارای چند فیلتر است که هر کدام از آن‌ها وظیفه خاصی داشته و باعث صاف و یک دست شدن قهوه شما خواهند شد. پرتافیلتر یکی از همین موارد است که اجازه ورود تفاله به قهوه را نخواهد داد.

سرد بودن پرتافیلتر باعث کف نکردن اسپرسوساز خواهد شد. دما پرتافیلتر روی دما آب تاثیر گذاشته و آن را کاهش خواهد داد. به همین دلیل فوم مناسبی روی اسپرسو ایجاد نخواهد شد.

برای برطرف کردن این موضوع می‌توانید قبل از آماده کردن قهوه خود، پرتافیلتر را درون آب گرم قرار داده و آن را گرم کنید تا نتواند روی قهوه شما تاثیری بگذارد.

پایین بودن دمای آب

در بخش قبلی نیز خیلی کوتاه به این موضوع اشاره کردیم. داغ نبودن آب در هنگام آماده کردن اسپرسو می‌تواند تاثیر خیلی زیادی در کف روی قهوه شما داشته باشد. بهترین و مناسب‌ترین دما برای آب، 200 درجه فارنهایت بوده و حتی اگر کمی از این سردتر باشد، می‌تواند ظاهر قهوه شما را خراب کند.

روش برطرف کردن مشکل کف نکردن اسپرسوساز

تا اینجا در رابطه با علت کف نکردن اسپرسوساز صحبت کردیم و دلایل مختلفی را برای این موضوع بیان کردیم. به صورت کلی برای اینکه این مشکل را حل کنید باید در ابتدا تمامی مواردی که در رابطه با کیفیت قهوه بیان کردیم را بررسی کرده و اگر همچنان این مشکل وجود داشت، به موارد زیر نیز دقت کنید:

روش برطرف کردن مشکل کف نکردن اسپرسوساز

  1. کثیف بودن دستگاه نیز می‌تواند باعث کف نکردن اسپرسوساز شود. باید خروجی دستگاه را بررسی کرده و از تمیز بودن آن اطمینان حاصل کنید. همچنین ممکن است کمی شیر، درون آب دستگاه باقی مانده باشد.
  2. اگر فشار اسپرسوساز شما دچار مشکل شده باشد می‌تواند باعث بروز مشکل در درست کردن قهوه شود. در صورت بروز چنین مشکلی باید از تعمیرکاری متخصص برای برطرف کردن آن کمک بگیرید.
  3. اگر میزان قهوه‌ای که در دستگاه قرار می‌دهید کم یا زیاد باشد نیز فوم مناسبی نخواهید داشت. به همین دلیل باید در این مرحله دقت زیادی خرج کنید.

به صورت کلی ممکن است مشکلات فنی مختلفی در دستگاه شما وجود داشته باشد. اگر بعد از امتحان کردن تمامی موارد، مشکل شما برطرف نشد، باید دستگاه را به تعمیرکاری ماهر بسپارید تا آن را سرویس نماید.

علت فوم ندادن اسپرسو ساز مباشی

اسپرسو ساز مباشی یکی از برندهای معروفی است که این روزها طرفداران زیادی دارد ولی تعداد زیادی از افرادی که با آن کار می‌کنند، با کف نکردن قهوه مشکل دارند. به صورت کلی اگر اهمیت زیادی به فوم روی قهوه می‌دهید، بهتر است در مورد انواع دستگاه قهوه ساز اطلاعات کافی داشته باشید و فاکتورهای مورد نظر خود را در هنگام خرید به فروشنده بگویید تا بتواند به بهترین شکل شما را راهنمایی کند.

همچنین تمامی مواردی که بیان کردیم می‌تواند روی دستگاه مباشی نیز تاثیرگذار باشد.

نتیجه گیری

در این مطلب در رابطه با علت کف نکردن اسپرسوساز صحبت کرده و تمامی دلایل احتمالی در این حوزه را بیان نمودیم. در حالت کلی بهتر است هر چند وقت یک بار دستگاه اسپرسو ساز خود را سرویس کنید تا مطمئن شوید هیچ مشکلی برای آن به وجود نخواهد آمد.

منبع

سوالات متداول درباره علت کف نکردن اسپرسوساز

  1. آیا می‌توان تمام قهوه‌ها را به یک روش رست و آسیاب کرد؟

خیر. روش‌های رست و آسیاب کردن قهوه‌ها با هم متفاوت خواهندبود.

  1. قهوه قدیمی بیشتر کف می‌کند یا قهوه تازه؟

در صورتی که از تاریخ انقضای قهوه گذشته‌باشد، نمی‌توانید کف زیادی را از آن انتظار داشته‌باشید.

  1. آیا دستگاه اسپرسوساز هم در کف نکردن قهوه موثر است؟

بله. یکی از دلایل کف نکردن قهوه، سرد بودن پرتافیلتر دستگاه است.

  1. دمای آب برای کف کردن قهوه چه میزان باید باشد؟

مناسب ترین و دما برای آب 200 درجه فارنهایت است.

  1. چگونه می‌توان پرتافیلتر را گرم کرد؟

می‌توانید آن را داخل ظرف آب گرم قرار دهید تا به دمای مناسب برسد.

دیدگاه کاربران
1 دیدگاه
  • سیا 3 بهمن 1402 / 12:07 ق.ظ

    باعرض سلام و خسته نباشید و البته سپاس فراوان بابت راهنمایی درست و بجای شما !

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
error: Content is protected !!

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

ضمن تبریک عید فطر به اطلاع می رسانیم جهت ارتباط با کارشناسان فروش ما از تاریخ 21 تا 24 فروردین ماه فقط با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

© کليه حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به هلدینگ استیل پارس ميباشد | طراحی سايت توسط شرکت دیجیتال مارکتینگ استیل پارس