حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

توجه!
متاسفانه درحال حاضر تلفن های ثابت جهت به روز رسانی سیستم تماس موقتا با اختلال رو برو است، لطفا با شماره تلفن های همراه تماس حاصل فرمایید

eid mubarak moon

طرز تهیه خورش فسنجان (فوت کوزه گری)

کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که طعم ملس خورشت فسنجان را دوست نداشته باشد. معمولاً این غذای اصیل گیلانی را در سرتاسر کشور در میهمانی‌های بزرگ و رسمی طبخ کرده و به واسطه آن از میهمانانشان پذیرایی می‌کنند. برای آشنایی با طرز تهیه خورش فسنجان و فوت کوزه‌گری خوشمزه‌تر شدن آن، تا انتها مقاله با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه خورش فسنجان برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه خورش فسنجان برای 4 نفر

برای پخت خورش فسنجون برای 4 نفر بیشترین چیزی که اهمیت دارد، همان موادی است که داخل خورش می‌ریزید. اما اگر بخواهید همین غذا را برای 100 نفر تهیه و تدارک ببینید طبیعتاً در کنار گوشت، برنج، روغن و… به وسایل و تجهیزات آشپزخانه‌های بزرگ مانند دیگ چلوپز نیز احتیاج دارید تا بتوانید غذا را به بهترین و آسان‌ترین شکل ممکن آماده کنید.

مواد لازم مقدار
سینه یا ران مرغ 4 تیکه
مغز گردو 300 گرم
رب انار 2 قاشق غذاخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 1 عدد
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
رب انار 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه خورش فسنجون با مرغ

قبل از هر کاری باید پوست مرغ را از آن جدا کرده و مرغ را به قطعه‌های گوچک تقسیم بندی کنید. آن‌ها را شسته و داخل سبدی قرار داده تا آب اضافی آن خارج شود. سپس به سراغ اولین مرحله از تهیه خورش فسنجان می‌رویم.

بیشتر بخوانید:

برای آشنایی با فوت و فن تهیه خورش قیمه رستورانی و تکنیک‌های خوشمزه‌تر کردن آن، می‌توانید روی لینک مشخص شده کلیک کنید و مراحل را تک به تک دنبال نمایید.

اولین مرحله در پخت خورش فسنجان

بعد از اینکه تکه‌های مرغ شستید، برای از بین بردن بوی مرغ و طعم دار کردن آن بهتر است کمی نمک، فلفل سیاه یا سایر ادویه‌هایی که به نظرتان طعم دیگری به غذا می‌دهد را به گوشت اضافه کنید. باید بدانید که در تهیه خورش فسنجان یکی از مواردی که بسیار مهم است، همین از بین بردن بوی زخم گوشت می‌باشد.

طرز تهیه خورش فسنجون با مرغ

دومین مرحله پخت گوشت خورشت فسنجون

می‌توانید برای اینکه ادویه‌ها به طور کامل جذب گوشت شوند، گوشت‌ها را داخل ظرفی در بسته قرار داده و داخل یخچال بگذارید. حالا زمان دارید که پیاز را پوست گرفته و آن را به صورت نگینی خرد کنید. اگر می‌خواهید پیاز به رنگ کاراملی درآید، چند دقیقه ای بدون روغن تفتشان دهید و بعد روغن را اضافه کنید.

مرحله سوم تهیه خورش فسنجان افزودن ادویه‌ها به خورش

بعد از اینکه کمی پیازها سرخ شدند، زردچوبه را به قابلمه اضافه کرده تا بطور کامل رنگ محتویات ظرف عوض شود. در این مدت زمان گردوها را داخل میکسر بریزید تا کاملاً پودر شوند و بعد به مدت 10 دقیقه به همراه پیاز سرخ کنید.

بیشتر بخوانید:

برای آشنایی با دستور پخت خورش آلو اسفناج می‌توانید روی لینک مشخص شده کلیک کنید و مرحله به مرحله دستور تهیه را طی کرده و در نهایت از طعم این خورش خوشمزه و اصیل ایرانی لذت ببرید.

در مرحله چهارم پخت خورش فسنجان حواستان به گردوها باشد!

گردو مهم‌ترین عنصر در تهیه خورش فسنجان می‌باشد که باید تفت دادن و اضافه کردن آن به غذا را بادقت انجام داد. به همین جهت نکته مهمی که در پخت این خورش وجود دارد این است که گردو خیلی کم باید تفت داده شود تا نسوزد. در غیر این صورت تاثیر منفی روی طعم نهایی غذا خواهد گذاشت. بعد از اینکه گردو روغن خود را پس داد، به اندازه 6 تا 7 لیوان آب اضافه کرده و درب آن را بگذارید.

پنجمین مرحله طولانی‌ترین مرحله تهیه خورش فسنجان

بهتر است حرارت را زیاد کرده تا آب سریع‌تر به جوش بیاید. بعد باید حرارت را کم کرده تا به مرور زمان گردو روغن خود را پس بدهد. توجه داشته باشید که این مرحله از تهیه خورش فسنجان بین 2 تا 3 ساعت زمان می‌برد.

طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی یا گوشت اردک

مرحله ششم تهیه خورش فسنجان؛ نوبت به افزودن رب انار

3 ساعت که از پخت و روغن انداختن گردوها گذشت، باید رب انار را اضافه کنید. حالا در صورتی که در تهیه خورش فسنجان، طعم ترش را می‌پسندید باید رب انار ترش انتخاب کنید. جالب است بدانید در شمال کشور برای اینکه این خورش کمی ترش‌تر شود، 1 قاشق رب گوجه فرنگی هم به آن اضافه می‌کنند.

در مرحله هفتم باید مرغ‌ها را به خورش اضافه کنید

حالا نوبت به اضافه کردن گوشت مرغ به خورش است. البته برای اینکه تکه‌های مرغ خوش رنگ تر شوند، پیشنهاد می‌کنیم یک مرحله به طرز تهیه خورش فسنجان اضافه کنید و مرغ‌ها را کمی در ظرف دیگری سرخ کنید.

در آخرین مرحله باید کمی به فسنجون رنگ ولعاب بدهید

مرغ‌ها که رنگ طلایی به خود گرفتند، وقتش رسیده که به خورش اضافه شوند. برای اینکه فسنجان خوش عطر و رنگ شود، باید زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید. این جاست که باید تصمیم بگیرید غذای شیرین دوست دارید یا نه. چون در این مرحله می‌توانید شکر را چه کم و چه زیاد داخل خورش بریزید.

بعداز گذشت 1 ساعت غذا آماده است!

طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی

بعضی از افراد مزه گوشت مرغ را نمی‌پسندند و ترجیح می‌دهند گوشت چرخ کرده را جایگزین آن کنند. اینجاست که کمی دستور پخت متفاوت می‌شود. باید 1 پیاز دیگر هم به مواد لازم اضافه کرده و آن را رنده کنید. سپس آب پیاز را گرفته و آنقدری با گوشت ورز دهید که به خوبی ترکیب شوند.

گوشت‌ها را قلقلی کرده و داخل روغن سرخ کنید. بقیه مراحل با همین دستور پخت مشترک خواهد بود.

طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت اردک یا غاز

گوشت سفید، گوشت سفید است و مرغ و اردک ندارد. اگر می‌خواهید خورش فسنجان را با گوشت اردک یا غاز تجربه کنید، فقط کافی است از دستور مرغ را حذف کرده و اردک یا غاز را جایگزین کنید.

کلام آخر…

همان‌طور که گفتیم خورش فسنجان یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است که به‌راحتی و فقط در ۹ مرحله می‌توانید آن را بپزید. فقط باید حواستان به گردویی که در این خورش استفاده می‌کنید باشد. بهترین گردو برای فسنجان، گردوهای ایرانی و تازه هستند. با یک تست جالب می‌توانید نوع گردو مناسب برای فسنجون را تشخیص دهید. گردو را بین دو انگشت خود بگذارید و کمی فشار دهید اگر کمی دستتان چرب شد، این گردو برای خورش مناسب خواهد بود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
error: Content is protected !!

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

ضمن تبریک عید فطر به اطلاع می رسانیم جهت ارتباط با کارشناسان فروش ما از تاریخ 21 تا 24 فروردین ماه فقط با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

© کليه حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به هلدینگ استیل پارس ميباشد | طراحی سايت توسط شرکت دیجیتال مارکتینگ استیل پارس