حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

توجه!
متاسفانه درحال حاضر تلفن های ثابت جهت به روز رسانی سیستم تماس موقتا با اختلال رو برو است، لطفا با شماره تلفن های همراه تماس حاصل فرمایید

eid mubarak moon
فوت و فن پخت خورش قیمه رستورانی

فوت و فن پخت خورش قیمه رستورانی

یکی از غذاهای پرطرفدار و سنتی ایرانی خورش قیمه است. این غذای خوش طعم و عطر دستور پخت‌های متنوعی دارد و ممکن است خورش قیمه هر خانه یا آشپرخانه ای با جای دیگر یا حتی شهر دیگر دستور پخت متنوعی داشته باشد. اما برای اینکه با فوت و فن های آن آشنا شوید تا پایان مقاله همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه خورش قیمه ساده

برای اینکه با طرز تهیه و فوت و فن های تهیه خورشت قیمه به روش رستورانی آشنا شویم، باید به چند نکته توجه داشته باشیم. باید بدانید که پخت غذا در رستوران‌ها به دلیل حجم زیاد غذا، طعم بهتری دارد و به اصطلاح خورش بهتر جا میوفتد. همچنین پخت پلو در دیگ چلوپز که در رستوران‌ها استفاده می‌شود، اصولی‌تر و خوشمزه‌تر انجام می‌شود. اما شما در خانه هم می‌توانید با استفاده از فوت و فن‌هایی که در این مقاله می‌گوییم و انجام دقیق مرحله به مرحله این طرز تهیه، خورش قیمه رستورانی بپزید.

مواد لازم برای تهیه خورش قیمه ساده

بهتر است از بحث دور نشویم و به موضوع مواد لازم برای پخت خورشت قیمه بپردازیم.

مواد لازم مقدار
گوشت خورشتی 400 گرم
لپه 150 گرم
سیب زمینی متوسط 2 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
لیمو عمانی 4 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری

اولین مرحله طرز تهیه قیمه ساده با گوشت را با یک نکته آغاز کنید

برای اینکه مثل یک آشپز حرفه ای عمل کنید، ابتدا باید لپه‌ها را چند ساعت قبل در آب بخیسانید. این کار باعث از بین رفتن نفخ و همینطور سم آن خواهد شد. ضمن اینکه خیس کردن حبوبات سرعت پخت آن‌ها را افزایش می‌دهد.

فوت و فن پخت خورش قیمه رستورانی: اگر مایل هستید خورشت قیمه شما مانند خورش های رستورانی شود، باید لپه‌های خورش را به همراه پیازها سرتفت دهید تا پس از پخت از هم باز نشده و شکل خود را از دست ندهند.

بیشتر بخوانید:

برای آشنایی با دستور پخت خورش آلو اسفناج می‌توانید روی لینک مشخص شده کلیک کنید و مرحله به مرحله دستور تهیه را طی کرده و در نهایت از طعم این خورش خوشمزه و اصیل ایرانی لذت ببرید.

دومین مرحله پخت خورش قیمه

مرحله دوم نوبت به پوست کردن پیاز و خرد کردن نگینی آن هاست. قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار داده و پیازها را داخل آن کمی تفت بدهید. البته بدون روغن. این کار باعث می‌شود پیازها به رنگ کاراملی در می‌آورد.

اولین مرحله طرز تهیه قیمه ساده با گوشت را با یک نکته آغاز کنید

مرحله سوم، مرحله افزودن ادویه‌ها

کمی بعد که پیازها تغییر رنگ دادند، روغن را اضافه کنید. روغن را به مقدار لازم می‌آوریم تا دست افرادی که غذاهای چرب را ترجیح می‌دهند، باز باشد. سپس کمی زردچوبه را به ترکیب روغن و پیاز اضافه کنید. در صورتی که شما از آن افرادی هستید که غذا خود را با حداقل روغن تهیه می‌کنید، باید به شما بگوییم که هیچگاه نمی‌توانید خورش قیمه رستورانی تهیه کنید.

دلیل این مسئله هم آن است که استفاده از روغن زیاد، یکی از اصلی‌ترین دلایل خوشمزه شدن خورشت قیمه رستوران‌هاست. زمانی که خورش به روغن نشسته باشد و رنگ آن هم با اضافه کردن مقدار کافی رب، در بهترین حالتش باشد، یک خورشت قیمه رستورانی خوشمزه خواهید داشت.

چهارمین مرحله نوبت پخت گوشت قیمه

حواستان باشد که گوشت باید به اندازه قورمه ای خرد شده باشد. علاوه بر این نوع گوشت هم تاثیر زیادی در اندازه‌ی آن دارد. به عنوان مثال گوشت گوسفندی بعد از پخت کمی جمع خواهد شد به همین خاطر باید کمی بزرگ‌تر از گوشت گوساله برش داده شود. گوشت را به همراه روغن و پیاز کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

پنجمین مرحله پخت و خوشرنگ شدن خورش قیمه

توجه داشته باشید گوشت را نباید زیادی تفت دهید که هضم آن سخت‌تر شود. همین که متوجه تغییر رنگ شدید، پختش را به واسطه افزودن رب گوجه فرنگی متوقف کنید. علاوه بر این با سرخ کردن رب گوجه فرنگی آب و رنگ بهتری را به خورشت قیمه بدهید.

فوت و فن پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوشمزه: نکته دیگری که می‌توانید در تهیه خورشت قیمه رعایت کنید که متفاوت از خورش‌های دیگری باشد که تا به امروز پخته‌اید، پوره کردن و سرخ کردن یک عدد گوجه فرنگی و اضافه کردن آن به رب گوجه فرنگی‌تان است.

مرحله ششم تهیه قیمه

سرخ کردن رب گوجه فرنگی را تا زمانی ادامه دهید که رنگش تیره نشود. چراکه باعث می‌شود رنگ و طعمش تغییر می‌کند. حالا نوبت اضافه کردن لپه‌ها به این خورش اصیل است.

هفتمین مرحله؛ نوبت افزودن آب به خورش قیمه

نوبت به آن رسیده که 4 لیوان را به قابلمه اضافه کنید. حالا حرارت زیر قابلمه را کمی زیاد کرده تا آب سریع‌تر به جوش بیاید. از این به بعد باید 1.5 تا 2 ساعت به قابلمه و محتویات آن زمان بدهید تا خورش به خوبی بپزد.

فوت و فن پخت خورشت قیمه خوشمزه: برای پخت خورش قیمه اگر به جای آب از آب قلم استفاده کنید، یک خورش خوشمزه خواهید داشت که هیچکس طعم آن را فراموش نخواهد کرد.

مرحله هشتم؛ زمان افزودن لیمو عمانی حواستان به تلخ شدن قیمه باشد!

یکی از مواردی که باعث تلخ شدن خورش قیمه می‌شود، اضافه کردن لیمو عمانی در همان مراحل ابتدایی پخت قیمه است. در 30 دقیقه پایانی، لیمو عمانی‌ها را از وسط نصف کرده و دانه‌ها را از آن خارج کنید. باتوجه به این دو نکته از تلخ شدن خورشت قیمه جلوگیری کنید. لیموها را به قابلمه اضافه کرده و درب قابلمه را بگذارید.

فوت و فن پخت خورش قیمه خوشمزه: اگر می‌خواهید خورشت قیمه شما تلخ نباشد، می‌توانید پیش از مرحله نهایی سرو خورش، یک سیب زمینی پخته کوچک را له کرده و به خورش خود اضافه کنید. به این صورت هم اب خورش غلیظ خواهد شد و هم تلخی آن گرفته می‌شود.

فوت و فن پخت خورشت قیمه خوشمزه

در نهمین مرحله با افزودن زعفران به خورشت قیمه رنگ و لعاب دیگری بدهید.

نوبت به افزودن زعفران دم کرده به همراه نمک و فلفل سیاه می‌رسد. در این مرحله می‌توانید از چوب دارچین برای معطر کردن خورش هم استفاده کنید.

یکی از فوت و فن های پخت خورش قیمه اینجاست. باید چوب دارچین را در مراحل پایانی به آن اضافه کرده تا رنگ سرخ خورش، تیره نشود. ضمن اینکه در صورتی که چوب دارچین را جایگزین پودر دارچین کرده اید، قبل از سرو خورش آن را از قابلمه خارج کنید.

فوت و فن پخت خورشت قیمه خوشمزه: با انجام دادن این مرحله شما خورش قیمه ای خواهید داشت که هیچکس عطر و طعم آن را فراموش نخواهد کرد. مقداری عرق هل و گلاب در مرحله نهایی به خورش خود اضافه کنید تا بهترین خورشت قیمه دنیا را در عرض چند دقیقه داشته باشید و میل کنید.

در دهمین مرحله باید منتظر جا افتادن خورش قیمه باشید

بعد از اینکه تمام چاشنی‌ها و طعم دهنده‌ها را به خورش اضافه کردید، حرارت را کم کرده تا خورش به خوبی جا بیفتد. در این فاصله شما زمان دارید سیب زمینی‌ها را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید.

فوت و فن پخت خورش قیمه رستورانی: یکی از مهم ترین نکاتی که می‌توانید در تهیه خورشت قیمه خوشمزه رستورانی استفاده کنید، پخت آن در قابلمه مسی است. 

یازدهمین مرحله از تهیه خورشت قیمه با سیب زمینی

سیب زمینی‌ها را که خلال کردید، برای از بین بردن نشاسته شان، آن‌ها را با آب سرد شسته و با دستمالی خشک کنید. مقداری روغن را داخل تابه بریزید تا سیب زمینی‌ها سرخ شوند.

دوازدهمین مرحله تهیه خورشت قیمه

بهتر است که خورش کمی آب داشته باشد. پس به این مرحله که رسیدید، اجاق گاز را خاموش کرده و خورش را به ظرف اصلی منتقل کنید و سپس مقداری از سیب زمینی‌های طلایی شده، کنار خورش بگذارید.

فوت و فن پخت پلو خورش قیمه خوشمزه: آخرین فنی که می‌توانید برای تهیه پلو خورش قیمه بزنید و از طعم نهایی آن لذت ببرید، استفاده از برنج ایرانی است. برنج ایرانی دارای عطر و طعم فوق العاده‌ای بوده و در مقایسه با برنج‌های پاکستانی و هندی بسیار خوشمزه‌تر می‌باشد و قطعا غذای شما را به شدت خوشمزه‌تر خواهد کرد.

در نتیجه تهیه خورش قیمه به این صورت انجام می‌شود

از غذاهای قدیمی و سنتی که طرفداران زیادی بین ایرانیان دارد، خورش قیمه است. این غذای خوش‌عطر و رنگ دستورالعمل‌های متفاوتی داشته و ادویه‌ها و چاشنی‌های مختلفی را در آشپزخانه‌ها برای تهیه خورشت قیمه استفاده می‌شود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
error: Content is protected !!

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

ضمن تبریک عید فطر به اطلاع می رسانیم جهت ارتباط با کارشناسان فروش ما از تاریخ 21 تا 24 فروردین ماه فقط با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

© کليه حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به هلدینگ استیل پارس ميباشد | طراحی سايت توسط شرکت دیجیتال مارکتینگ استیل پارس