حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

توجه!
متاسفانه درحال حاضر تلفن های ثابت جهت به روز رسانی سیستم تماس موقتا با اختلال رو برو است، لطفا با شماره تلفن های همراه تماس حاصل فرمایید

eid mubarak moon
طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی

طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی

به جرات می توان گفت کمتر کسی است که یک‌بار خورش بادمجان را خورده و دوست نداشته باشد لذت خوردن این غذای خوش‌طعم را دوباره تجربه کند. تا پایان مقاله همراه تیم هلدینگ استیل پارس باشید تا با طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی به روش رستورانی که یکی از غذاهای اصیل ایرانی به حساب می‌آید، آشنا شوید.

مواد لازم برای پخت خورش بادمجان

برای پخت خورش بادمجان به مواد زیر نیاز دارید:

بادمجان خورشتی 500 گرم
گوشت قرمز یا گوشت مرغ 500 گرم
گوجه‌فرنگی 3 عدد
پیاز 1 عدد
رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آب 4 لیوان
نمک و فلفل سیاه و روغن و زعفران به میزان کافی
آبغوره نصف پیمانه

 

طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی به روش رستورانی

در صورتی که قصد پخت بهترین خورش بادمجانی که تا بحال میل کرده‌اید را دارید، باید بدانید که در رستوران‌ها عموما فنون خاصی را برای تهیه غذا استفاده می‌کنند تا همیشه غذاهای رستورانی با غذاهای خانگی متفاوت باشند. یکی از این تاکتیک‌ها در پخت برنج استفاده می‌شود. درواقع پخت برنج در دیگ چلوپز یکی از رایج‌ترین تکنیک‌های تهیه برنج دانه دانه و خوشمزه رستوران‌هاست.

طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی

اما شما در منزل هم می‌توانید با استفاده از برخی تکنیک‌ها مانند اضافه کردن کمی روغن به برنج در حال جوش و یا گرفتن آب سرد بر روی برنج در هنگام آبکشی و… پلو خود را به روش رستورانی تهیه کنید.

ما در این مقاله به تهیه خورش بادمجان به روش رستورانی خواهیم پرداخت و امیدواریم که با استفاده از تکنیک‌هایی که در ادامه بیان می‌کنیم، بتوانید بهترین خورش بادمجان مجلسی به روش رستورانی را تهیه نمایید. بهتر است طرز تهیه این خورش را از پوست کندن بادمجان شروع کنیم تا نکته‌ای از قلم نیفتد و شما با فوت کوزه‌گری برای خوشمزه‌تر شدن این غذا آشنا شوید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش به آلو

مرحله اول پخت خورش بادمجان؛ آماده کردن بادمجان

بعد از اینکه بادمجان‌ها را پوست گرفتید به مدت دو ساعت در آب‌نمک قرار دهید تا تلخی‌شان گرفته شود. سپس آنها از آب‌نمک خارج کرده تا خوب خشک شود و زمانی که در روغن می‌گذارید، قطرات روغن به اطراف یا روی دستتان نریزد. اگر می‌خواهید سلیقه به خرج دهید و غذایی مجلسی را تدارک ببینید، قسمت انتهایی بادمجان را جدا نکرده و به طور عمودی آنها را ورقه‌ورقه کنید. مثل تصویر زیر:

مرحله دو؛ سرخ کردن یا کبابی کردن بادمجان

مقداری روغن داخل تابه بریزید و بادمجان‌ها را با شعله کم سرخ کنید بعد از اینکه طلایی‌رنگ شد از روغن خارج کرده و داخل سبدی بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود. در این مرحله اگر متوجه شدید مقدار زیادی از بادمجان‌ها را سرخ کردید، آن‌ها  را داخل فریزر قرار دهید.

معمولاً در رستوران‌ها با خرید دستگاه کباب پز صنعتی، با یک تیر دو هدف می‌زنند. سرآشپز از این دستگاه هم برای پخت کباب و هم برای کبابی کردن بادمجان استفاده می‌کند. این روش از پخت علاوه طعم خوبی که به بادمجان می‌دهد زمان سرخ‌کردن، روغن کمتری هم مصرف می‌شود البته شما هم باید مثل آشپزهای حرفه ای حواستان باشد کباب کردن بادمجان را تاجایی ادامه دهید که پوست آن جمع شده و به راحتی کنده شود. درغیر این صورت می سوزد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب برگ

مرحله سوم؛ سرخ کردن پیاز

پیاز را پوست بگیرید و به‌صورت نگینی خرد کنید. روی حرارت ملایم داخل تابه بدون روغن بریزید تا آب میان‌بافتی آن خشک شود. وقتی طلایی‌رنگ شد مقداری روغن به آن اضافه کرده و به همراه زردچوبه سرخ کنید.

مرحله چهارم؛ پخت گوشت خورش بادمجان

می‌رسیم به مرحله پخت گوشت. ابتدا گوشت را بشویید و به‌اندازهٔ خورش قیمه خرد کنید تا مواد غذایی آن از بین نرود. سپس آن‌ها را به پیاز و زردچوبه اضافه کنید.

طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی به روش رستورانی

مرحله پنجم؛ تهیه سس خورش

حواستان باشد به‌محض تغییر رنگ در گوشت رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید. چراکه سرخ‌شدن زیاد گوشت مدت‌زمان پخت آن را بیشتر می‌کند. به این دلیل رب گوجه را سرخ می‌کنید که بوی خامی آن گرفته شود و رنگ بهتری را به غذا بدهد.

مرحله ششم؛ پخت خورش

بعد از اینکه پیاز، گوشت و رب گوجه‌فرنگی به‌خوبی سرخ شدند، 4 لیوان آب را به آن اضافه کنید و حرارت قابلمه را بالا ببرید تا آب زودتر به جوش بیاید. بعد از اینکه حباب‌ها را که نشان‌دهنده جوش‌آمدن آب هستند را مشاهده کردید، حرارت قابلمه را کم کنید و اجازه دهید به مدت 1.5 الی 2 ساعت گوشت به‌اصطلاح مغزپخت شود.

مرحله هفتم؛ اضافه کردن ادویه

وقتی از پختن و نرم‌شدن گوشت مطمئن شدید، ادویه و نمک را به آن اضافه کنید. به این نکته توجه کنید که افزودن نمک قبل از این مرحله به گوشت باعث دیرپز شدن آن می‌شود. به‌آرامی محتوای داخل قابلمه را هم بزنید تا به‌خوبی باهم ترکیب شوند. اینجاست که باید آبغوره را اضافه کنید.

مرحله هشتم تهیه خورش بادمجان

گوجه‌فرنگی‌ها را به‌صورت ورقه‌ای برش بزنید و با کمی روغن سرخ کنید. سپس آن‌ها را به همراه بادمجان داخل قابلمه بریزید. دقت کنید که بعد از این مرحله ترکیبات داخل قابلمه را زیاد هم نزنید. اجازه دهید تا خورش شما روی حرارت ملایم بپزد. هرچقدر میزان آب داخل ظرف کمتر شود، خورش بادمجان شما بیشتر جا می‌افتد.

در آخر می‌توانید غذاهای خود را به همراه انواع سالاد میل نمایید و از این غذای خوشمزه و اصیل ایرانی لذت ببرید.

طرز تهیه خورش بادمجان با لپه

بعضی از افراد مقداری لپه هم به خورش بادمجان اضافه کرده و آن را تبدیل به قیمه‌بادمجان می‌کنند. افزودن لپه به ذائقه شما بستگی دارد ضمن اینکه لپه رنگ و لعاب بهتری به خورشت می‌دهد. اگر می‌خواهید لپه را به خورش اضافه کنید به این نکته توجه  داشته باشید که لپه را حتماً دو ساعت قبل از پخت در آب سرد بخیسانید تا سم و نفخ آن گرفته شود. لپه را همراه با پیاز بپزید و آب اضافی آن را دور بریزد. بعد از نرم‌شدن گوشت لپه را به آن اضافه کنید تا طعم آبگوشت نگیرد.

طرز تهیه خورش بادمجان با لپه

طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت مرغ

افرادی که مبتلا به نقرس هستند می‌دانند که استفاده از گوشت قرمز برایشان سم است. آنها می‌توانند به گوشت قرمز از گوشت سفید مرغ یا بوقلمون برای پخت خورش بادمجان استفاده کنند. استفاده مرغ بجای گوشت قرمز تغییری در روش پخت ندارد فقط اینکه بجای 500 گرم باید 800 گرم  گوشت مرغ به خورشت اضافه کنید.

طرز تهیه خورش بادمجان بدون گوشت

بعضی از افراد گیاه‌خوار هستند یا از مزه گوشت در غذا خوششان نمی‌آید. اما این دلیل قانع‌کننده‌ای برای حذف این خورش خوشمزه نیست. شما می‌توانید گوشت را از این خورش حذف کنید. یا اینکه به‌جای گوشت، از قارچ استفاده کنید و در مرحله سرخ‌کردن گوشت با پیاز، قارچ را تفت دهید.

سخن پایانی

در این مقاله با یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های ایرانی یعنی طرز تهیه خورش بادمجان آشنا شدید. سعی کردیم به شما در کنار ارائه دستور پخت چند تا از فوت‌وفن‌های سرآشپزهای بزرگ را بگوییم تا از خوردن این غذای خوشمزه لذت ببرید. ضمن اینکه برای کسانی که یا دوست ندارند یا به دلیل بیماری نمی‌توانند از گوشت استفاده کنند یک رسپی مخصوص ارائه کردیم تا از لذت خوردن این غذا محروم نشوند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
error: Content is protected !!

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

ضمن تبریک عید فطر به اطلاع می رسانیم جهت ارتباط با کارشناسان فروش ما از تاریخ 21 تا 24 فروردین ماه فقط با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

© کليه حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به هلدینگ استیل پارس ميباشد | طراحی سايت توسط شرکت دیجیتال مارکتینگ استیل پارس