حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

توجه!
متاسفانه درحال حاضر تلفن های ثابت جهت به روز رسانی سیستم تماس موقتا با اختلال رو برو است، لطفا با شماره تلفن های همراه تماس حاصل فرمایید

eid mubarak moon
طرز تهیه خورش به آلو

طرز تهیه خورش به آلو

خورش به آلو از خورشت های سنتی و خوش آب و رنگ مناسب برای پذیرایی در مجالس و مهمانی ها می باشد و از جمله اصیل ترین غذاهای ایرانی است. این خورش علاوه بر طعم بسیار لذیذی که دارد از خواص بیشماری نیز بهره مند است که محبوبیت آن را دوچندان کرده است. از جمله خواص درمانی خورش به آلو می توان به درمان سرماخوردگی های شدید، کمک به دفع سموم کبد و کنترل فشار خون، اشاره کرد.

ما در ادامه مقاله به آموزش طرز تهیه خورش به آلو پرداخته ایم. تا انتها با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای پخت خورش به آلو

  • میوه به: 2 عدد درشت
  • گوشت خورشی (گوسفندی یا گوساله): 300 گرم
  • پیاز: 1 عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • آلو بخارا: 10 عدد
  • شکر: 1 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار کافی
  • روغن: به مقدار کافی

 نکته: به از میوه های پاییزی است؛ بنابراین به تازه تنها در این فصل در بازار موجود است. اما اگر از علاقه مندان این غذای سنتی ایرانی هستید، می توانید به را فریز کرده و در فصل های دیگر سال هم با خورش به و آلو از خانواده و مهمانان خود به بهترین نحو پذیرایی کنید.

نکته: اصولا خورش به آلو را به همراه چلو سرو می‌کنند. برای پخت بهتر برنج در رستوران‌ها از دیگ چلوپز استفاده می‌شود. اما اگر می‌خواهید برنج شما در خانه هم مانند چلوهای رستورانی باشد، می‌توانید با روش های مختلف پخت برنج و نکات ریز آن آشنایی پیدا کنید.

بیشتر بخوانید: معرفی انواع برنج و شرایط پخت هرکدام

مواد مورد نیاز برای پخت خورش به آلو

طرز پخت خورش به آلو

مراحل طرز تهیه خورش به آلو به شرح زیر است:

  • در گام اول پوست پیازها را گرفته و آن ها را ریز ریز کنید.
  • در یک ماهیتابه، مقداری روغن ریخته و شعله را روشن کنید تا روغن، داغ شود. پس از آن، پیازهای خرد شده را به ماهیتابه افزوده و به خوبی تفت دهید.
  • سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا پیازها کاملا به زردچوبه، آغشته شوند.
  • در گام بعدی تهیه خورشت به آلو، گوشت خورشی را به قطعات کوچکتر، خرد کنید. به بیانی دقیق تر، گوشت را به صورت قورمه، خرد کنید.
  • در این مرحله جهت افزوردن گوشت های خرد شده، محتویات ماهیتابه را به یک قابلمه با اندازه مناسب، انتقال دهید.
  • سپس گوشت های خرد شده را به محتویات قابلمه اضافه کرده و بلافاصله فلفل سیاه و رب گوجه را نیز به محتویات افزوده و به خوبی با هم تفت دهید؛ به طوری که رب گوجه و فلفل کاملا به خورد پیاز و گوشت برود.
  • پس از سرخ شدن و تغییر رنگ گوشت ها، چند لیوان آب جوش به قابلمه بیافزایید. سپس در این مرحله، درب قابلمه را روی آن قرار دهید تا گوشت ها آرام آرام بپزند.
  • در حین پختن گوشت ها، به ها را پس از شستن به شکل نگین های درشت، خرد کنید. لازم به ذکر است که تبدیل به ها به قطعات خیلی کوچک، منجر به له شدن آن ها در حین پخت می شود؛ بنابراین به اندازه به ها هنگام خرد کردن دقت داشته باشید.
  • پس از خرد کردن به ها، در یک ماهیتابه، مقداری روغن ریخته و بگذارید تا داغ شود.
  • در این مرحله می بایست، به های خرد شده را به ماهیتابه افزوده و تا زمان تغییر رنگ آن ها به طلایی، تفت بدهید. این مرحله نیاز به دقت بالایی دارد، زیرا در صورت نرم شدن بیش از حد به ها، پس از افزودن به خورش، له خواهند شد.
  • در گام بعدی پس از آماده شدن به و کامل پخته شدن گوشت، به ها را به محتویات قابلمه حاوی گوشت ها اضافه کرده و مقداری نمک هم روی آن ها بپاشید.
  • سپس شعله زیر قابلمه را برای مدت تقریبا 45 دقیقه، کم کنید تا خورش به اصطلاح کاملا جا بیفتد.
  • در همین فاصله، آلوها را حدود 15 دقیقه در آب سرد بخوابانید.
  • بعد از گذشت حدود نیم ساعت از افزودن میوه به در قابلمه، آلوها را نیز به همراه شکر و آبلیمو به محتویات قبلی بیافزایید. 15 دقیقه دیگر خورشت به و آلو آماده است و می توانید به همراه عزیزان خود نوش جان کنید.

برای آشنایی با خواص این خورش خوشمزه اینجا کلیک کنید.

طرز پخت خورش به آلو با گوشت سفید (مرغ و بوقلمون)

طرز پخت خورش به آلو با گوشت سفید (مرغ و بوقلمون)

اگر مصرف گوشت قرمز برایتان ممنوع است و یا به هر دلیل دیگری نمی خواهید از گوشت قرمز برای تهیه خورش به آلو استفاده کنید، می توانید از گوشت سفید شامل مرغ و یا گوشت بوقلمون برای تهیه این غذای مقوی استفاده کنید.

در این صورت تنها تفاوتی که در طرز تهیه این خورشت ایجاد می شود، جایگزینی گوشت سفید با گوشت قرمز است. ناگفته نماند که سرعت پخت این خورش با مرغ به دلیل بافت نرمی که دارد در مقایسه با گوشت گوسفند، گوساله و بوقلمون بیشتر است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

نتیجه گیری بررسی طرز تهیه خورش به آلو!

در این مقاله به توضیح طرز تهیه خورش به آلو پرداختیم و طرز پخت این خورش خوشمزه را به همراه گوشت گوسفند و گوشت مرغ یا بوقلمون را شرح دادیم. اکنون شما عزیزان می توانید سوالات و یا تجربیات خود در زمینه پخت خورش به آلو را با ما و سایر کاربران سایت به اشتراک بگذارید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
error: Content is protected !!

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

ضمن تبریک عید فطر به اطلاع می رسانیم جهت ارتباط با کارشناسان فروش ما از تاریخ 21 تا 24 فروردین ماه فقط با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

© کليه حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به هلدینگ استیل پارس ميباشد | طراحی سايت توسط شرکت دیجیتال مارکتینگ استیل پارس