حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

توجه!
متاسفانه درحال حاضر تلفن های ثابت جهت به روز رسانی سیستم تماس موقتا با اختلال رو برو است، لطفا با شماره تلفن های همراه تماس حاصل فرمایید

eid mubarak moon
طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی

طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی

بعضی فکر می‌کنند که برای تهیه ته چین مرغ زعفرانی نیاز به تجهیزات آشپزخانه‌های بزرگ مثل دیگ چلو پز دارند. با این تصور که این تجهیزات باعث پخت بهتر غذا شده و به رنگ طلایی آن کمک می‌کند. باید بگویم این طور نیست. در واقع این مواد غذایی و فوت و فن کوزه گری است که به غذای شما عطر و طعم خوبی می‌دهد.

مواد لازم ته چین مرغ برای 4 نفر

کاغذ و خودکارتان را آماده کنید تا مواد لازم برای ته چین مرغ زغفرانی، یکی از اصیل‌ترین غذاهای ایرانی را بگویم.

برنج ایرانی 3 پیمانه
سینه مرغ 1 عدد کامل
ماست چکیده 1 پیمانه
پیاز 1 عدد متوسط
زرده تخم مرغ 2 عدد
گلاب 1 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
زرشک 100 گرم
پودر قند 1 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
دارچین و خلال پسته به مقدار لازم
زردچوبه و روغن به مقدار لازم

 

مواد لازم ته چین مرغ برای 4 نفر

طرز تهیه ته چین مرغ

همان طور که در مواد مورد نیاز برای این غذای خوشمزه و خوش آب و رنگ گفتیم، بهترین برنج، برنج ایرانی است. چون علاوه بر عطر و طعم لعاب مناسبی هم برای چسبیدن و به اصلاح باز نشدن ته چین دارد. علاوه براین غذای ایرانی را فقط باید با برنج ایرانی بپزید. شاید اصلی ترین تکنیکی که می‌تواند بسیار زیاد بر طعم ته چین شما تاثیرگذار باشد، همین استفاده از برنج ایرانی است.

قبل از اینکه سراغ پخت ته چین مرغ برویم، لازم است درباره به مقدار لازم توضیحی بدهم. اگر دقت کرده باشید در تمام دستور پخت‌ها مقداری برای چاشنی‌ها و ادویه‌ها در نظر نمی‌گیرند. به این خاطر که آشپز متناسب با ذائقه خودش آن‌ها را به غذا اضافه کند.

مرحله اول در طرز تهیه ته چین مرغ

در اولین مرحله باید طعم و بوی خامی مرغ را از بین ببرید. به این صورت که داخل یک قابلمه مقداری زردچوبه، دارچین و یک عدد پیاز را به همراه گوشت مرغ داخل قابلمه با دولیوان آب روی حرارت ملایم بپزید.

مرحله اول در طرز تهیه ته چین مرغ

دومین مرحله طعم دار کردن ته چین مرغ

حتی اگر گوشت زودتر از زمانی پخت که آب داخل قابلمه تمام شود، باید بگذارید تا پایان زمان تبخیر به همراه ادویه داخل قابلمه بپزد تا به راحتی مزه دار شده و تمام ادویه جذب آن شود.

سومین مرحله از پخت ته چین مرغ

نوبت به آن رسید که مرغ‌ها را ریش ریش کرده و به همراه مقداری روغن، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران کمی تفت داده شود. بعد از یک دست شدن محتوای داخل تابه، شعله گاز را خاموش کنید.

بیشتر بخوانید:

یکی دیگر از غذاهای بسیار خوشمزه ایرانی، میرزا قاسمی است که ما در مقاله ای دیگر طرز تهیه میرزا قاسمی به روش اصیل گیلانی را هم به شما توضیح داده‌ایم. برای مشاهده دستور پخت آن کلیک کنید.

مرحله چهارم از پخت ته چین مرغ، تفت دادن زرشک

البته این مرحله از 20 دقیقه قبل آغاز شده که باید زرشک‌ها را خیس کنید. سپس آن‌ها را داخل صافی بریزید تا آب اضافه آن گرفته شود. حالا می‌خواهیم به زرشک‌ها رنگی شفاف و زیبا بدهید. پس پودر قند، روغن و زرشک را روی حرارت ملایم سرخ کنید.

پنجمین مرحله ته چین مرغ؛ آماده سازی برنج

بسته به نو و کهنه بودن برنج بین 30 دقیقه تا 1.5 برنج را در آب خیس کنید. سپس به همراه یک قاشق چایخوری نمک آن را روی حرارت می‌گذاریم. به اندازه نصف قابلمه به آن آب اضافه کرده و تا جایی اجازه پخت می‌دهیم که نیم پز شود.

ششمین مرحله از پخت ته چین مرغ؛ آبکشی برنج

بعداز گذشت 7 تا 10 دقیقه برنج باید آن را از روی حرارت بردارید. بااین معیار که برنچ مغزش سفت ولی قسمت خارجی آن کاملاً نرم شده باشد. پس نوبت به آبکش کردن برنج ته چین مرغ زعفرانی می‌شود.

ششمین مرحله از پخت ته چین مرغ؛ آبکشی برنج

در هفتمین مرحله تهیه ته چین مرغ نوبت به تخم مرغ می‌رسد

تخم مرغ‌ها را داخل ظرفی بشکنید. ابتدا زرده‌هایشان را جدا کرده و به قدری هم بزنید تا لخته شود. حالا باید ماست و گلاب را با هم ترکیب کرده و به همراه تخم مرغ‌ها مجدد هم بزنید.

هشتمین مرحله از تهیه ته چین مرغ

برنج را که آبکشی کردید به کاسه ماست و تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. داخل یک قابلمه را چرب کنید و برنج را به آن اضافه کنید. اما حواستان باشد خیلی آن را هم نزنید و با پشت قاشق به خوبی آن را فشرده کنید.

نهمین مرحله از پخت ته چین مرغ؛ اضافه کردن مرغ

  ترکیب مرغ و ادویه را به برنج اضافه کرده و مابقی برنج را روی آن بریزید و با پشت قاشق آن را فشرده کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا به مدت 45 دقیقه بپزد.

دهمین مرحله از تهیه ته چین مرغ؛ زیبایی وسوسه انگیز

بعد از این که برنج به طور کامل پخت، قابلمه را برگردانید و آن را با خلال پسته، زرشک و خلال بادام تزئین کنید.

پخت ته چین مرغ در فر

پخت ته چین مرغ در فر

فقط قابلمه و گاز نیست که می‌تواند این غذای خوشمزه را برای شما بپزد. می‌توانید فر را روی حرارت 180 درجه روشن کرده تا فضای داخلی آن گرم شود. پیشنهاد می‌کنیم برای پخت این غذا در فر از ظروف پیرکس استفاده کنید.

کلام پایانی

خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی را باید با برنج ایرانی بپزید تا لذت خوردن این غذاها را با طعمی اصیل تجربه کنید. ما در این مقاله به شما دستور پخت و طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی را آموزش دادیم. امیدواریم که با پخت آن از غذا لذت ببرید و اوقات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
error: Content is protected !!

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

ضمن تبریک عید فطر به اطلاع می رسانیم جهت ارتباط با کارشناسان فروش ما از تاریخ 21 تا 24 فروردین ماه فقط با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

© کليه حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به هلدینگ استیل پارس ميباشد | طراحی سايت توسط شرکت دیجیتال مارکتینگ استیل پارس