حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

توجه!
متاسفانه درحال حاضر تلفن های ثابت جهت به روز رسانی سیستم تماس موقتا با اختلال رو برو است، لطفا با شماره تلفن های همراه تماس حاصل فرمایید

eid mubarak moon
طرز تهیه چلو گوشت به روش پسران کریم

طرز تهیه چلو گوشت به روش پسران کریم

چلو گوشت به عنوان یکی از بهترین غذاهای مجلسی و خوشمزه، طرفداران بسیار زیادی در میان خانواده های ایرانی دارد. ماده اصلی مورد نیاز برای تهیه چلو گوشت، گوشت گوسفندی می باشد که گاهی اوقات بسته به ذائقه افراد با گوشت گوساله، جایگزین می شود.

همانطور که می‌دانید، گوشت و عموما کباب، از قدیم میان ایرانیان بسیار محبوب بوده و امروزه هم بسیاری از افراد برای صرف کباب به رستوران‌ها مراجعه می‌کنند. زیرا طعم کباب‌های رستورانی به وضوح با کباب‌های خانگی متفاوت است.

شما برای اینکه بتوانید کباب رستورانی بپزید، نیاز به دستور پخت مخصوص، تجربه زیاد و همچنین تجهیزاتی مانند کباب پز صنعتی، کباب گیر اتوماتیک، سیخ کباب و… دارید. اما چلو گوشت از آن غذاهایی است که شما در خانه هم می‌توانید با تجهیزات آشپزخانه‌تان آن را بپزید و مطمئن باشید که به اندازه چلو گوشت های رستورانی خوشمزه خواهد بود. 

مواد لازم برای پخت چلو گوشت خوشمزه رستورانی

ما در ادامه قصد داریم طرز تهیه چلو گوشت را مرحله به مرحله آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای پخت چلو گوشت خوشمزه رستورانی

اولین مرحله از آموزش طرز تهیه چلو گوشت به معرفی مواد مورد نیاز اختصاص دارد. مواد لازم برای پخت چلوگوشت برای تعداد 4 نفر عبارتند از:

مواد لازم مقدار
گوشت گوسفندی 600 گرم
برنج 4 پیمانه
زعفران 6 قاشق غذاخوری
پیاز 2 عدد
سیر 2 عدد
برگ بو 4 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
چوب دارچین 1 عدد
روغن به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

آموزش مرحله ای طرز تهیه چلو گوشت مجلسی

دستور پخت چلو گوشت به شرح زیر است:

سرخ کردن پیازها برای چلوگوشت

در مرحله اول تهیه چلو گوشت، پیازها را به شکل خلال، خرد کنید. سپس یک قابلمه مناسب انتخاب کرده، مقداری روغن در آن بریزید و قابلمه  را روی شعله قرار دهید. پس از داغ شدن روغن، پیازهای خلالی را به قابلمه اضافه کرده و تا زمان شفاف شدن و تغییر رنگ به طلایی، آن ها را تفت دهید. در حین سرخ شدن پیازها، مقداری زردچوبه به آن ها اضافه کنید و محتویات قابلمه را طوری هم بزنید که تمامی خلال های پیاز به زردچوبه، آغشته شوند.

سرخ کردن گوشت گوسفندی

در مرحله بعدی، گوشت ها را تمیز کرده و بشویید. سپس آن ها را به قابلمه حاوی پیاز، اضافه کنید. پیازها و گوشت های داخل قابلمه را تا زمان سرخ شدن گوشت ها به خوبی تفت دهید.

بیشتر بخوانید:

یکی دیگر از غذاهای بسیار خوشمزه ایرانی، ته چین مرغ است. هرچند که ته چین می‌تواند انواع مختلفی داشته باشد. مثلا ته چین گوشت یا ته چین بادمجان و… هم بسیار خوشمزه و محبوب هستند. اما ما در یکی دیگر از مقالات استیل پارس به شما طرز تهیه ته چین مرغ به روش رستورانی و بسیار خوشمزه را آموزش دادیم که شما می‌توانید در خانه تهیه کرده و از صرف آن در کنار خانواده لذت ببرید.

سرخ کردن رب گوجه فرنگی از مراحل اختیاری تهیه چلو گوشت

در صورت تمایل به استفاده از رب گوجه، اکنون باید مقدار مورد نیاز از آن را به قابلمه حاوی پیاز و گوشت افزوده و تمام مواد داخل قابلمه  را تا زمان سرخ شدن رب، خوب تفت دهید.

آموزش مرحله ای طرز تهیه چلو گوشت مجلسی

پختن گوشت گوسفندی

در مرحله بعدی از طرز تهیه چلو گوشت باید 8 لیوان آب به محتویات قابلمه، اضافه کنید. پس از افزودن آب به قابلمه، شعله را تا زمان جوش آمدن آب زیاد کرده و پس از آن برای پخت هر چه بهتر گوشت، درب قابلمه را روی آن گذاشته و شعله را کم کنید.

قبل از قرار دادن درب قابلمه بر روی آن، سیرها را پس از پاک کردن + دارچین و برگ بو به قابلمه اضافه کنید.

افزودن نمک و فلفل سیاه برای پخت چلو گوشت

برای مغز پخت شدن گوشت گوسفندی به تقریبا 3 تا 4 ساعت، زمان نیاز دارید. حدودا نیم ساعت مانده به پخت کامل گوشت، نمک و فلفل سیاه را به قابمه بیافزایید.

خیساندن برنج

در فاصله زمانی پخت گوشت، برنج را بگذارید خیس بخورد. بدین منظور یک ظرف مناسب انتخاب کرده و برنج را به آن اضافه کنید، سپس مقدار مورد نیاز آب را نیز به ظرف حاوی برنج اضافه کنید و تا زمان خیس خوردن کامل برنج صبر کنید. مدت زمان خیس خوردن برنج به نوع برنجی که می‌خواهید استفاده کنید برمی‌گردد.

ما به شما پیشنهاد می‌کنیم که برای خوشمزه‌تر شدن چلو گوشت‌تان از برنج ایرانی استفاده کنید. زیرا همانطور که می‌دانید برنج ایرانی دارای عطر و طعم بهتری است و در نهایت موجب می‌شود که غذای شما لذیذتر و خوشمزه‌تر شود.

پخت اولیه برنج برای تهیه چلوگوشت

این مرحله از طرز تهیه چلو گوشت، نوبت پخت اولیه برنج است. بدین منظور یک قابلمه تمیز و مناسب، انتخاب کرده و آن را تا نیمه، آب کنید. سپس مقداری روغن به همراه نمک به قابلمه اضافه کنید و آن را روی شعله، قرار هید.

پس از جوش آمدن آب داخل قابلمه، برنج را به آن افزوده و صبر کنید تا پخت اولیه برنج صورت گیرد.

نتیجه گیری آموزش طرز تهیه چلو گوشت به روش پسران کریم!

دم کردن برنج

پس از پخت اولیه برنج و آبکش کردن آن، درون قابلمه مقداری روغن ریخته و آن را روی شعله قرار دهید. سپس برای تهیه ته دیگ، نان لواش و یا سیب زمینی را کف قابلمه بگذارید. پس از آن برنج را به شکل کوه به محتویات قابلمه اضافه کنید.

در نهایت درب قابلمه را روی آن قرار داده و حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت صبر کنید تا برنج دم بکشد.

تزئین چلو گوشت خوشمزه و زعفرانی

در آخر پس از پختن گوشت و دم کشیدن برنج، برنج ها را به یک دیس مناسب، انتقال داده و آن را با استفاده از زعفران دم کرده، تزئین کنید. سپس محتویات قابلمه حاوی گوشت را به دیس برنج، اضافه کنید. اکنون چلو گوشت خوش طعم، آماده نوش جان کردن است.

نتیجه گیری آموزش طرز تهیه چلو گوشت به روش پسران کریم!

ما در این مقاله سعی کردیم طرز تهیه چلو گوشت را به ساده ترین شکل ممکن و مرحله به مرحله آموزش دهیم تا با تهیه آن بتوانید به بهترین نحو از مهمانان خود پذیرایی کرده و لحظات خوشی را در کنار آن ها سپری کنید.

در آخر شما عزیزان می توانید سوالات و یا تجربیات خود از نحوه پخت چلو گوشت را در بخش نظرات با ما و سایر کاربران سایت به اشتراک بگذارید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
error: Content is protected !!

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

ضمن تبریک عید فطر به اطلاع می رسانیم جهت ارتباط با کارشناسان فروش ما از تاریخ 21 تا 24 فروردین ماه فقط با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

© کليه حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به هلدینگ استیل پارس ميباشد | طراحی سايت توسط شرکت دیجیتال مارکتینگ استیل پارس