حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

توجه!
متاسفانه درحال حاضر تلفن های ثابت جهت به روز رسانی سیستم تماس موقتا با اختلال رو برو است، لطفا با شماره تلفن های همراه تماس حاصل فرمایید

eid mubarak moon
معرفی انواع مدل‌های چیدمان آشپزخانه های صنعتی

معرفی انواع مدل های چیدمان آشپزخانه صنعتی

برخی از افرادی که به تازگی وارد کارهای مرتبط با غذا شدند، این تصور را دارند که چیدمان آشپزخانه صنعتی موضوعی است که کاملا به سلیقه مرتبط بوده و هیچ بحث علمی یا کاربردی پشت آن وجود ندارد. این در حالی است که این موضوعی است که می‌تواند تاثیر زیادی در کارایی آشپزخانه و افرادی که در آن کار می‌کنند داشته باشد. در حالت کلی نکات زیادی هستند که زمان راه اندازی آشپزخانه صنعتی باید به آن دقت داشته باشید. یکی از مهم‌ترین این نکات، آشنایی با انواع مدل های چیدمان آشپزخانه صنعتی است. این کار علاوه بر تاثیری که روی زیبایی دارد، می‌تواند کیفیت کار کارکنان را نیز افزایش دهد.

نظم چیزی است که باید در رستوران‌ها وجود داشته باشند. مطمئن باشید در هیچ آشپزخانه بی‌نظمی نمی‌توانید غذایی باکیفیت را نوش جان نمایید. بالاخره خطایی وجود دارد که در این بی‌نظمی رخ دهد. شما باید بدانید تجهیزات مختلف مانند دستگاه کباب گیر اتوماتیک را کجا قرار دهید تا کارایی بهتری داشته باشند. همچنین داشتن سرعت بالا در عین کیفیت، یکی دیگر از ملاک‌های مهم می‌باشد. مشتری زمان زیادی ندارد که منتظر غذا باشد. مطمئن باشید اگر کمی این زمان انتظار بالا برود، میزان نارضایتی او نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

به همین دلیل در این مطلب تصمیم داریم تا شما را با انواع مدل های چیدمان آشپزخانه صنعتی آشنا نماییم.

5 مورد از مدل های چیدمان آشپزخانه صنعتی

تا اینجا در رابطه با اهمیت چیدمان آشپزخانه صنعتی صحبت کرده و گفتیم که این موضوع تنها به زیبایی ارتباط نداشته و می‌تواند تاثیر بسیار زیادی روی کیفیت و سرعت پخت غذا داشته باشد. اگر تصمیم دارید کار خود را در این زمینه آغاز کنید، بهتر است اطلاعات خود را در این موضوع نیز افزایش دهید چرا که با ایجاد کمی مشکل در این زمینه، خیلی زود همه چیز به هم می‌ریزد.

این کار شاید در ابتدا خیلی راحت به نظر برسد ولی در واقع اینطور نبوده و پیچیدگی‌های خاص خود را دارد. در ادامه چندین مدل از چیدمان آشپزخانه صنعتی را معرفی می‌کنیم.

مدل خط اسمبلی در چیدمان آشپزخانه های صنعتی

مدل خط اسمبلی در چیدمان آشپزخانه صنعتی

یکی از معروف‌ترین مدل های چیدمان آشپزخانه صنعتی، مدل اسمبلی است. بخش ابتدایی این مدل، آماده سازی مواد اولیه بوده و بخش انتهایی آن به سرو غذا و لوازم این بخش ختم خواهد شد. اگر دارای رستورانی هستید که در آن چندین آشپز و تیم فعالیت کرده و هر کدام منوی مخصوصی را آماده می‌کنند، اسمبلی بهترین روشی است که می‌توانید از آن برای آشپزخانه خود استفاده کنید.

این مدلی است که کمک می‌کند تا سرعت عمل بالا رفته و نتیجه بهتری از کار گروهی حاصل شود. طبیعتا حضور افراد مختلف که هر کدام وظیفه‌ای دارند، می‌تواند باعث شلوغ شدن فضا شده و در صورت وجود خطا در چیدمان، طبیعتا کارها به هم گره خورده و هیچ کسی نمی‌تواند کارش را به درستی انجام دهد.

در رستوران‌ها و کترینگ‌ها می‌توانید این روش را پیاده سازی کنید. همچنین برای رستوران‌هایی که منوهای محدود دارند نیز می‌توان از روش اسمبلی استفاده کرد. برای مثال در کبابی‌ها، روند طبخ غذاها یکسان بوده و به صورت معمول از دستگاه کباب پز صنعتی برای پخت کباب‌ها استفاده می‌شود. در فضاهای این چنینی نیز مدل اسمبلی بهترین روش چیدمان آشپرخانه است.

مدل جزیره در چیدمان آشپزخانه صنعتی

یکی دیگر از انواع چیدمان آشپزخانه صنعتی، مدل جزیره است. در این مدل، ابتدا یک دایره یا حلقه تشکیل شده و سپس سراغ چیدمان بخش‌های دیگر خواهند رفت. بخش‌هایی که در حاشیه خارجی قرار خواهند گرفت عبارت است از بخش ذخیره سازی مواد اولیه، قسمت شست و شو و کانتر مخصوص آماده سازی غذا.

در قسمت مرکزی این حلقه نیز تجهیزات پخت و پز مانند دیگ چلو پز قرار دارد. قسمت ورودی به آشپزخانه در روش جزیره، در ابتدا و به صورت مجزا در نظر گرفته خواهد شد تا هیچ گرد و غبار اضافی وارد محیط نشود. این مسیر نباید شلوغ باشد.

سه نقطه اصلی در این روش برای آشپزخانه در نظر گرفته می‌شود که شامل بخش آماده سازی، سرو غذا و شست و شو می‌باشد. یکی از نکات مهم در این مدل از چیدمان آشپزخانه صنعتی این است که فر و گاز نباید در نزدیکی سینک قرار داده شوند. همچنین یخچال‌های صنعتی نیز باید فاصله مناسبی با گاز داشته باشند. به صورتی که خیلی دور نبوده و کارکنان را به زحمت نیندازند.

چیزی که در مدل جزیره خیلی مورد توجه قرار می‌گیرد، چیدمان در فاصله‌ها است. آشپزخانه باید به صورت کاملا منسجم باشد و تجهیزات نباید توسط محیط اطراف بلاک شوند.

مدل ناحیه‌ای در چیدمان آشپزخانه صنعتی

مدل ناحیه‌ای در چیدمان آشپزخانه صنعتی

این یکی دیگر از استایل‌های کاربردی در چیدمان آشپزخانه صنعتی است. در این روش ابتدا ناحیه‌های مجاور دیوار را با تجهیزات اصلی می‌پوشانند. در مرحله دوم سراغ طراحی بلاک شست و شوی اصلی خواهیم رفت. حالا نوبت به بلاک ذخیره سازی خواهد رسید. آخرین مرحله نیز به قسمت طبخ غذا و آماده سازی مرتبط خواهد شد.

باید این را بدانید که در این روش بخش مرکزی کاملا باز بوده و این دلیلی است برای اینکه ارتباط و پشتیبانی هیچ مشکلی نداشته باشند. این یکی از مدل‌‎هایی است که به شما کمک می‌کند تا بتوانید چندین مدل غذا را به صورت همزمان بپزید.

مدل راهرویی در چیدمان آشپزخانه صنعتی

اگر محیط آشپزخانه شما کوچک است، بهتر است مدل راهرویی را انتخاب کنید. این مدلی است که بهترین کارایی را در آشپزخانه‌های کوچک ایجاد می‌کند. در طراحی مدل راهرویی، دو خط سرویس را در دو طرف یک راهرو ایجاد می‌کنند.

شاید نام این روش با شکل چیدمان آن خیلی سازگاری نداشته باشد ولی برای رستوران‌هایی که قصد بازسازی دارند یا کافی شاپ‌ها بسیار مناسب است. این را نیز باید بگوییم که برای ایجاد چنین چیدمانی نیاز به بودجه خیلی زیادی ندارید که باعث می‌شود خیلی از افراد علاقه زیادی به انتخاب آن داشته باشند.

مدل اپن در چیدمان آشپزخانه صنعتی

این مدلی است که باعث افزایش ارتباط بین مشتری و کارکنان شده و معمولا در رستوران‌هایی استفاده می‌شود که حالت خانوادگی دارند. در مدل اپن از نور طبیعی در طراحی استفاده می‌شود و این دلیلی برای کاهش مصرف برق است. همچنین فضای دوستانه‌ای که ایجاد می‌کند، یکی دیگر از نکات مثبت این روش است.

منبع

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
error: Content is protected !!

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

ضمن تبریک عید فطر به اطلاع می رسانیم جهت ارتباط با کارشناسان فروش ما از تاریخ 21 تا 24 فروردین ماه فقط با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

© کليه حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به هلدینگ استیل پارس ميباشد | طراحی سايت توسط شرکت دیجیتال مارکتینگ استیل پارس