حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

توجه!
متاسفانه درحال حاضر تلفن های ثابت جهت به روز رسانی سیستم تماس موقتا با اختلال رو برو است، لطفا با شماره تلفن های همراه تماس حاصل فرمایید

eid mubarak moon
نکات ایمنی گاز در آشپزخانه صنعتی

نکات ایمنی گاز در آشپزخانه صنعتی

ایمنی گاز در آشپزخانه صنعتی، از مهم‌ترین موارد ایمنی است که باید رعایت نمایید. در واقع در آشپزخانه‌های تمامی رستوران‌ها با گاز سر و کار دارید. با کوچک‌ترین خطایی در این قسمت مطمئن باشید با نتایج جبران ناپذیری رو به رو خواهید شد.

به همین دلیل شما به عنوان مدیر رستوران و آشپزخانه صنعتی باید با تمامی این نکات آشنایی داشته باشید. نهایتا در این مطلب مهم‎ترین موارد ایمنی گاز در آشپزخانه صنعتی را بیان خواهیم کرد.

اطلاع از روش کار وسایل گاز سوز در آشپزخانه

اولین و مهم‌ترین نکته ایمنی گاز در آشپزخانه صنعتی این است که با روش کار وسایل خود آشنایی داشته باشید. در واقع هر وسیله دارای دفترچه راهنمای مخشصی بوده و شما با مطالعه آن می‌توانید متوجه دستور عمل‌ها شده و روش نصب و استفاده را بدانید.

خیلی از افراد هنگام نصب وسایل گازی اشتباه کرده و همین باعث اتفاقات ناگوار شده است. این را نیز باید بدانید که در صورت خرابی هر کدام از وسایل باید با تکنسین تماس حاصل فرمایید. برای مثال اگر در آشپزخانه خود از دستگاه کباب پز صنعتی برای پخت انواع کباب استفاده می‌کنید، باید حتما برای نصب آن با فردی متخصص تماس بگیرید.

این ابزاری است که برای پخت کباب از گاز با فشار زیاد استفاده کرده و اگر خطایی داشته باشید در همان بار اول استفاده، ممکن است با انفجار رو به رو شوید.

اطلاع از روش کار وسایل گاز سوز در آشپزخانه

محل قرار گیری تجهیزات

می‌دانید که چیدمان وسایل در تمامی آشپزخانه‌های صنعتی دارای قواعد خاصی است که باید برای افزایش امنیت و دسترسی کارکنان، آن‌ها را رعایت کنید. یکی از این قوانین می‌تواند در ایمنی گاز در آشپزخانه صنعتی نیز تاثیر گذار باشد.

در واقع اگر یکی از این وسایل را در جایی اشتباه قرار دهید، ممکن است ایمنی افراد کاهش پیدا کند. اولین نکته این است که باید وسایل متصل به گاز را در جایی قرار دهید که تهویه مناسبی داشته باشد. اکثر وسایل گازی برای پخت و پز استفاده شده و همین دلیلی است برای اینکه به تهویه نیاز داشته باشید.

همچنین نور خورشید یا سایر منابع گرما باید از این ابزار دور باشند. مواد قابل اشتعال یا پریز برق به هیچ وجه نباید در کنار یا نزدیکی هیچ کدام از تجهیزات گازی آشپزخانه صنعتی قرار بگیرند. نهایتا باید وسایل را روی سطحی محکم قرار دهید تا خطر سقوط نداشته باشند.

عدم استفاده از وسایل آشپزخانه خانگی

شاید با خود فکر کنید ابزار آشپزخانه خانگی هیچ تفاوتی با وسایل و تجهیزات آشپزخانه صنعتی ندارد. باید این را بدانید که استفاده از این وسایل باعث کاهش ایمنی گاز در آشپزخانه صنعتی خواهد شد.

تمامی وسایلی که برای منزل ساخته شدند از امنیت پایینی برخوردار بوده و نمی‌توانند نیازهای یک رستوران یا کترینگ را برآورده سازند. به همین دلیل باید دقیقا از وسایل مربوطه استفاده کرده و مطمئن باشید آن‌ها با دقت بیشتری ساخته شده‌اند.

برای مثال برای پخت برنج نیاز به دیگ چلو پز داشته و نمی‌توانید با دیگ‌های معمولی حجم زیادی از این غذا را به خوبی بپزید.

عدم استفاده از وسایل آشپزخانه خانگی

داشتن شیر ایزوله برای تمامی وسایل

یکی از مهم‌ترین نکات ایمنی گاز در آشپزخانه صنعتی این است که حتما تمامی وسایل شما از دریچه ایزوله اضطراری برخوردار باشد. این دریچه‌ای است که در صورت ایجاد هر گونه مشکلی جریان گاز را قطع خواهد کرد تا ایمنی هیچ یک افراد حاضر در آشپزخانه به خطر نیوفتد.

استفاده از آشکار ساز مونو کسید کردن

می‌دانید که تنها آتش سوزی باعث خطر در دستگاه‌های گازی آشپزخانه نیست. گاز مونو کسید کربن را همه می‍شناسند و به قاتل خاموش معروف است. این گازی بی رنگ و بدون بو است که در صورتی که فضا را پر کند، می‌تواند جلوی تنفس افراد را گرفته و باعث مرگ آرام آن‌ها شود.

همانطور که گفتیم این گاز کاملا بی بو بوده و نمی‌توانید علائم آن را مشاهده کنید. به همین دلیل به یک دستگاه آشکار ساز مونو کسید کربن نیاز دارید تا ایمنی گاز در آشپزخانه صنعتی را افزایش دهید.

چک کردن تمامی وسایل گازی سالی یک بار

ممکن است در طی استفاده از وسایل آشپزخانه، مشکلاتی برای آن‌ها به وجود بیاید که شما متوجه آن‌ها نباشید. به همین دلیل باید هر یک سال یک بار تمامی این وسایل را بررسی نمایید. البته این بررسی باید توسط فردی متخصص انجام شود. طبیعتا شما نمی‌توانید برای این کار اقدام کنید.

چک کردن تمامی وسایل گازی سالی یک بار

مهندسان گاز آموزش دیده برای این کار را به آشپزخانه صنعتی آورده و از آن‌ها بخواهید همه چیز را کاملا بررسی کنند. حتما کارت شناسایی مهندس مورد نظر را بررسی کرده و این اطلاعات را با ثبت آنلاین ایمنی گازی چک نمایید.

استفاده از شیلنگ گازی مناسب

شیلنگ‌های گازی بی کیفیت می‌توانند باعث ایجاد مشکلات زیادی شده و مرگ را در پی داشته باشند. به همین دلیل باید از بهترین شیلنگ گاز موجود در بازار استفاده کنید. تمامی مقررات ایمنی باید در این شیلنگ رعایت شده باشد. هنگام خرید آن‌ها حتما به علامت CE موجود روی شیلنگ دقت کنید.

نتیجه گیری

در این مطلب تمامی نکات ایمنی گاز در آشپزخانه صنعتی را بیان کردیم تا بتوانید با رعایت آن‌ها بالاترین ایمنی را برای کارکنان خود ایجاد کنید.

منبع

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
error: Content is protected !!

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

ضمن تبریک عید فطر به اطلاع می رسانیم جهت ارتباط با کارشناسان فروش ما از تاریخ 21 تا 24 فروردین ماه فقط با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید

راه های ارتباطی با ما:

فرم درخواست تماس کارشناسان ما با شما:

© کليه حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به هلدینگ استیل پارس ميباشد | طراحی سايت توسط شرکت دیجیتال مارکتینگ استیل پارس